Diskussion:Visby-klassen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Fra artiklen:

Da den svenske sikkerhedspolitik indtil nu kun har omfattet beskyttelse af deres egne kystnære farvande er Visby-klassen primært designet til operationer i disse farvande. Den eller meget innovative skibstype mangler derfor et vigtigt oceangående element. Der er flere fremtidige udfordringer for udviklerne: Det svenske forsvar undergår, ligesom i Danmark, en udvikling mod et mere internationalt deployerbart FORSVAR, samtidigt med sikkerhedspolitiken ændres til et mere aktivt engagement i international krisestyring.

Det er "lidt" POV at kalde SÅ deployerede og fremskudte millitære aktiviteter for : Forsvar 80.198.101.100 12. jul 2014, 15:00 (CEST)

Og tilsvarende kan argumenteres for, at det er POV at kalde Danmarks militære kapacitet for Forsvaret og Nicolai Wammen for Forsvarsminister. Værnemagten havde vel også er element af POV. I Sverige hedder det Försvarsmakten. Det kan man mene om, hvad man vil, men det bliver vel ikke nødvendigvis mindre POV, hvis vi på wikipedia omdøber det hele til Krigsministeriet m.v. Pugilist (diskussion) 12. jul 2014, 15:54 (CEST)