Diskussion:Vjatjeslav Molotov

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Vjatjeslav Molotov er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Vjatjeslav Molotov har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 45, 2013.

Stock post message.svg Huskeliste for Vjatjeslav Molotov: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Gå gerne tegnsætningen igennem med et par friske øjne. --Morten Haagensen (diskussion) 3. apr 2013, 22:41 (CEST)
  • Ordet "generisk" bruges iflg. Den Danske Ordbog vedr. eller tilhørende biologisk køn eller art i sin helhed. Her er der imidlertid tale om våben, og da ordet (endnu) ikke er almindeligt brugt i dansk, vil jeg foreslå det ændret til f.eks. "i almindelighed".--Sten Porse (diskussion) 4. nov 2013, 09:13 (CET)
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Start en diskussion om Vjatjeslav Molotov

Start en diskussion