Diskussion:Vladimir Putin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):
  • Torben Sangild med Anna Libak og Karsten Møller (14. marts 2015). "Wiki-værkstedet uge 11, 2015". Radio24syv. Angav at "Han er desuden uddannet jagerpilot" nok var forkert.

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:Vladimir_Putin.jpg:

Xyzzy n satte slettemarkør Template deletion requestTemplate:Kremlin.ru: deletion request; Images:

-- CommonsTicker 4. mar 2007 kl. 15:13 (CET)

Transskription[rediger kildetekst]

Denne artikel anvender den officielle russiske transskription fra kyrillisk til latinsk alfabet. Bruger Wikipedia denne eller Dansk Sprognævns? (Skrev 193.238.186.146 (diskussion • bidrag) 25. aug. 2008. Husk at signere dine indlæg.)

Russisk skrivemåde[rediger kildetekst]

Putin skrives Путин på russisk, er det muligt at der er lavet en fejl i oversættelsen/kildevalg? (Skrev 188.180.245.124 (diskussion • bidrag) 17. jan. 2012. Husk at signere dine indlæg.)

Det er en lidt vanskelig forståelig kommentar. Personens efternavn er Пу́тин (tjek gerne russisk Wikipedia, men skrives ofte Путин. --Pugilist (diskussion) 22. sep. 2022, 11:43 (CEST)Svar[svar]

Hvorfor står der ikke diktator? 194.233.96.47 4. mar. 2022, 23:52 (CET)Svar[svar]

Årsagen er nok den der er angivet i Diktator nemlig at "I dag benyttes betegnelsen diktator om den øverste magthaver i et diktatur[1], og det er således dobbelt svært at afgøre, om en magthaver er en diktator. Dels er der ikke nødvendigvis enighed om et styre er et diktatur, dels ...". --MGA73 (diskussion) 5. mar. 2022, 20:49 (CET)Svar[svar]

Vi har en levende Stalin her, og vi kalder ham præsident med stort bogstav, selvom vi ved, at han er en selvudråbt præsident-diktator, med tusindvis af liv på samvittigheden og forsøg på at sætte verden i brand. Lad os navngive det på den måde, det fortjener, lad os ikke sidestille det med andre præsidenter, der er værdige til denne titel, såsom Boris Jeltsin. --2A00:1028:8D1A:42D6:DCA8:9BD5:BEAA:A242 14. apr. 2022, 01:51 (CEST)Svar[svar]