Diskussion:Vlado Lentz

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Vlado Lentz

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Siden om Vlado Lentz er blevet foreslået slettet af en IP-bruger med begrundelsen "Har Vlado virkelig tilstrækkelig notabilitet? Jeg tænker, at hvis han stopper i Politijagt, så vil han hurtig blive glemt". Formelt sletteforslag oprettes. --Pugilist (diskussion) 12. okt 2017, 09:51 (CEST)

  • Relevant spørgsmål fra IP-bruger. Er det eneste der kan skrives om politibetjenten, at han har været i fjernsynet, kan han nævnes i artiklen om TV-programmet, men selve optræden i et tv-program giver ikke tilstrækkelig notabilitet. Slet --Pugilist (diskussion) 12. okt 2017, 09:51 (CEST)
  • Slet - Enig. Den omtale der er om ham, er relaterede til tv-programmet. En del af teksten kan flyttes til artiklen Politijagt. --Kjeldjoh (diskussion) 12. okt 2017, 11:34 (CEST)
  • Slet - Enig. Rmir2 (diskussion) 12. okt 2017, 14:00 (CEST)
  • Slet/ Sammenskriv - Når eneste egentlige indhold relaterer til et tv-program, må dette kunne skrives derind. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. okt 2017, 14:35 (CEST)
  • Slet/ Sammenskriv - Ikke notabel person, men god idé lige at nævne ham på Politijagt. --Honymand (diskussion) 12. okt 2017, 21:59 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg har nu sammenskrevet den del af artiklen om Vlado Lentz som jeg mente var relevant, i artiklen om Politijagt. Så fortsæt gerne med sletningen. --Kjeldjoh (diskussion) 16. okt 2017, 09:10 (CEST)
Konklusion:
Ændret til omdirigering til Politijagt efter at Bruger:Kjeldjoh har flyttet det relevante dertil. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 16. okt 2017, 19:51 (CEST)

Gendannelsesforslag: Vlado Lentz

Se evt. på Wikipedia:Gendannelsesforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Vlado Lentz er siden dette sletningsforslag sprunget ud som forfatter, foredragsholder, podcastvært og har været åben i medierne om at han er troende katolik. Jeg ser større relevans i ham i dag end dengang i 2017. Så vidt jeg husker var hans gamle artikel præ-sletningforslaget kun en substub. En IP-bruger med ellers meget fornuftige redigeringer oprettede for kort tid siden i dag (15. marts 2024) en ny og ellers kraftigt forbedret udgave af artiklen, selvom Nico har valgt at slette siden igen, hvorfor jeg har oprettet dette gendannelsesforslag. Er Vlado mere notabel i dag end i 2017?

Den senest slettede udgave kan ses på /artikel.
- Sarrus (db) d. 18. mar. 2024, 10:50 (CET)[svar]
Tak. Det ser lidt tyndt ud. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 18. mar. 2024, 11:40 (CET)[svar]
  • Gendan ikke - Artikler om "kendte" fra tv har mange læsere, og vi skal ikke være for restriktive med at give neutral og relevant information om den slags. Færdselsbetjenten er dog lige under grænsen IMO. Og teksten "Vlado har tidligere været katolik, men identificerer sig i dag som kristen efter at han begyndte at læse Biblen" er simpelthen for fjollet. --Pugilist (diskussion) 18. mar. 2024, 11:13 (CET)[svar]
  • Gendan – Baseret på at der er portrætartikler om personen i store landsdækkende medier som Politiken og Kristeligt Dagblad (brugt som referencer i artiklen), foruden i B.T., Ekstra Bladet og ugeblade m.m. (fundet ved internetsøgning), vurderer jeg at der er almen interesse om personen, som gør at han opfylder de generelle relevanskriterier i WP:KA og WP:BIO. Den skrevne artikel er dog mangelfuld. For eksempel skal den besynderlige tekst vedr. religion, som Pugilist nævner, omskrives, og artiklen skal rettes så den følger Stilmanualen. Men disse ting er ikke sletningsgrunde. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 18. mar. 2024, 12:17 (CET)[svar]
  • Gendan - Enig i ovenstående. Jeg har desuden skrevet lidt om ham i min sandkassen (Bruger:Pelle S.H./sandkasse) - måske vi kan bruge noget af det hvis der er flertal for at gendanne. Med venlig hilsen Pelle S.H. 22. mar. 2024, 23:59 (CET)[svar]
  • Gendan . Dawiki har utallige artikler om totalt ukendte personer. Jeg ved ikke, hvorfor en artikel om en ikke-ukendt person skal slettes? Hvis der skal slettes artikler, skal der start fra bunden af bunken. --Madglad (diskussion) 23. mar. 2024, 07:52 (CET)[svar]
  • Gendan Han er efterhånden et kendt ansigt på tv. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 23. mar. 2024, 08:04 (CET)[svar]
  •  Kommentar Jeg slettede artiklen på baggrund af (Konklusion på Wikipedia:Sletningsforslag/Vlado Lentz: , men jeg har stadig ikke bemærket ham andre steder end her. - Nico (diskussion) 23. mar. 2024, 10:24 (CET)[svar]