Diskussion:Vodskov

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der findes åbenlyst andre byer med dette navn, jf. fx Kinderup. Der er således også lagt op til en flertydighed i artiklen Vodskov Sogn, men det er et af de steder, hvor der er kludret lidt i den flertydige navngivning i forbindelse med den automatiske oprettelse af sogneartiklerne. --Heelgrasper 24. jan 2006 kl. 19:57 (CET)

Den Vodskov der refereres til i Kinderup, er den samme som denne artikel handler om. Derimod er Kinderup-artiklens Grindsted ikke den kendte sydjyske by, men en lille by i nærheden af Vodskov. --Thomas Thorsen 27. jan 2006 kl. 13:46 (CET)
Det ændrer sådan set ikke ved, at der findes to steder med navnet Vodskov: Byen i Vodskov Sogn og skoven i Højbjerg Sogn. I Kinderup-artiklen burde man nok også forberede sig på, at den første by med navnet Grindsted på den danske Wikipedia næppe bliver den nordjyske by. Så vidt jeg kan se, så kunne man lige så godt bruge Hjallerup til at stedfæste med (for slet ikke at tale om sogn og kommune). --Heelgrasper 27. jan 2006 kl. 14:18 (CET)

Start en diskussion om Vodskov

Start en diskussion