Diskussion:Voivodskaber i Polen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Polens flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Polen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Polen-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg undrer mig over at disse områder ofte skrives med småt begyndelsesbogstav. Er der en forklaring? --Palnatoke 7. jun 2005 kl. 08:51 (CEST)

På polsk afhænger det af, om ordet fungerer som et tillægsord (småt) eller et substantiv (stort). I Voivodskab skal de faktisk stå med småt begyndelsesbogstav, det er mig, der gjorde det forkert her. :-(
Men hvis vi flytter artiklerne, hvordan skal vi gøre det:
...eller hvad? / tsca 8. jun 2005 kl. 12:26 (CEST)
Svenske län skrives på da.wikipedia som det skrives på svensk: Kalmar län etc. Det forsøges altså ikke oversat til dansk (Kalmar Len). Det synes jeg er den bedste løsning her, dvs. navngivning som Województwo kujawsko-pomorskie etc.--Thomas Thorsen 19. jul 2006 kl. 19:34 (CEST)


Se også: en:Talk:Voivodships of Poland

Vojvodi[redigér wikikode]

Hvad er der blevet af betegnelsen vojvodi som er opført i mit leksikon?--Thomas Thorsen 19. jul 2006 kl. 19:20 (CEST)

Kilder[redigér wikikode]

Har indsat kilder på helt ukontroversielle sp. som antallet af voivodskaber og hvad voivod og voivodskab betyder, for at kunne fjerne Bruger:TheEsb helt unødvendige {{km}}. Hvis vi i fremtiden skal til at belægge sådanne sp. med kilder, bliver da wiki vist "ret tung"! mvh Per (PerV) (diskussion) 25. jan 2014, 19:44 (CET)