Diskussion:Ruslands flåde

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Oprettelsen af Vojenno-Morskoj Flot Rossojskoj Federatsii[rediger kildetekst]

Man kan ikke betragte Vojenno-Morskoj Flot Rossojskoj Federatsii som oprettet i oktober 1696. Der er lige mindst én revolution i rusland og et par verdenskrige imellem. Flåden er retteligt oprettet i januar 1992 efter overtagelse af den sovjettiske flåde. Det er korrekt, at Rossijskij imperatorskij flot er en del af den historiske baggrund for den nuværende flåde. Men oprrettelsesdatoen er fortsat efter opløsningen af Sovjetunionen, ikke en eller anden gang under Peter den Store!

Og om skytshelgen. Man kan vel ikke betragte en skytshelgen som en del af en flådes udstyr? At jeg der ud over ikke kan finde nogen kilde på at Vojenno-Morskoj Flot Rossojskoj Federatsii fortsat har Fjodor Usjakov som skytshelgen gjorde at jeg også slettede dette.mvh Per (PerV) (diskussion) 18. jul 2015, 01:34 (CEST)

Du har naturligvis ret i dine betragtninger om oprindelsen, der havde jeg hovedet under armen.
Skytshelgen kom ind da jeg researchede hans side på en:Fyodor_Ushakov, der er en kilde her rt.com: uk veterans receive russian medals der dog er lidt over et år gammel. Tak, i øvrigt, for at kalde mit bidrag for noget vrøvl. Jeg valgte at benytte et felt i infoboksen der ikke blev brugt og ikke kommer til at blive brugt uden at blive voldsomt omfattende, såsom "udstyr". Ikke alle infobokse er komplette og der kan man tweake nogle felter til at beskrive noget som infoboksen ikke dækker, om jeg så skulle have benyttet feltet maskot i stedet kan jo overvejes.
Mht. hjemmesiden er jeg ikke sikker på at jeg er enig med din rettelse, jeg er klar over jeg skrev ministeriets hjemmeside og ikke rusnavy, da jeg ikke tror på at den er officiel. Der er flere punkter der virker besynderlige, såsom at flådens officielle sidedomæne skulle være .org ikke .ru når man ved hvor nationalistiske russerne er. Der ingen sammenhæng mellem de to sider, ingen links eller lignende. rusnavy er også meget åben og beskrivende i forhold til de normale russiske militære kanaler og ingen af de andre værn har en tilsvarende hjemmeside. Der er et par yderligere punkter, men jeg er ikke overbevist. Mvh MTLarsen (diskussion) 18. jul 2015, 12:48 (CEST)