Diskussion:Volkswagen Polo IV

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Biler Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Biler, et forsøg på at koordinere dækningen af biler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Volkswagen Polo IV er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Volkswagen Polo IV har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 24, 2011.

Stock post message.svg Huskeliste for Volkswagen Polo IV: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Sproget kan forbedres - en del knudrede sætninger med underlige ordstillinger, bl.a. i indledningen
  • Noget om, hvor meget bilen har solgt og eventuel hæder
  • Bedre / mere omfangsrig indledning
Jeg har bare oversat den næsten nøjagtigt ud fra den tyske. Hvordan kan f.eks. indledningen forbedres? mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. apr 2011, 10:08 (CEST)
Nu har den tyske artikel jo heller ikke fået nogen udmærkelser, så det vil være naturligt at gå ud fra, at der skal forbedres noget fra denne udgave for at give GA. Helt generelt skal en indledning give en generel introduktion til en artikel, så en læser ved at læse indledningen kan få et kort og sammenhængende indtryk af hele artiklen. Min tommelfingerregel er, at indledningen skal være af et omfang og indhold, så den mere eller mindre direkte kan bruges som fx UA-resumé. Du kan evt. prøve at se, hvad jeg har gjort i {{Seneste lovende artikel}}. Mvh. Arne (Amjaabc) 25. apr 2011, 21:10 (CEST)
  • Fjerne kildeangivelser fra overskifterne og ned i skabelonerne for de Tekniske specifikationer --Fredelige 25. apr 2011, 12:44 (CEST)
Hvordan sættes de så op? mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. apr 2011, 13:38 (CEST)
Man kunne bl.a. sætte dem op som i skabelon:Infoboks vejr. Der er sådan set ikke noget galt i at have dem i overskriften, men personligt synes jeg det ser bedre ud at de fremgår i selve skabelonen. --Fredelige 25. apr 2011, 15:02 (CEST)
  • Derudover kunne det være rart at få malet nogle af alle de røde links blå. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. apr 2011, 14:08 (CEST)
  • Terminologien "minibil" benyttes som rødt link. og dermed uden nogen form for verificering af, at der i virkeligheden findes en sådan bilklassificering på dansk (bilklassificeringen hedder noget helt andet på udenlandsk). Philaweb 13. jun 2011, 21:55 (CEST)