Diskussion:Waluigi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Waluigi (spilfigur)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Waluigi (spilfigur) er en Nintendo-figur fra Super Mario. En IP har oprettet og Bruger:Madglad har sat {{QA-relevans}} på hvilket placerer den i kategorien med notabilitetsproblemer, derfor dette sletningsforslag. Artiklen findes på flere andre sprog. Over 13 mio. hits på google på "Waluigi".

  • Behold - den danske artikel kan snildt udbygges, men emnet må være relevant nok, for der er tydeligvis masser af omtale og masser af skrive (se bare den engelske artikel). Toxophilus (diskussion) 19. okt 2020, 13:17 (CEST)
  •  Kommentar Som jeg skrev i redigeringsbeskrivelsen: Kan alle denne slags ligegyldige substubbe ikke bare samles i Nintendo?
Der er masser af emner man kan skrive en masse om, sit 5-årige barnebarn fx. At der kan skrives en masse er ikke det samme som at emnet har en vedblivende encyklopædisk relevans. --Madglad (diskussion) 19. okt 2020, 20:08 (CEST)
  • Slet – Emnet er encyklopædisk relevant, og en god artikel om emnet ville være fint. Den nuværende artikel som er meget kort og uden kilder, er ikke værd at beholde. Hvis man tilføjede kilder, kunne indholdet fint bruges i en listeartikel med Mario-figurer. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 19. okt 2020, 20:37 (CEST)
Konklusion:
Der kan ikke opnås enighed. Status quo opretholdes. --|EPO| COM: 25. okt 2020, 09:30 (CET)