Diskussion:Web 2.0

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Punkterne omkring afhængig og identitet bør fjernes.

De er elendigt skrevet og har intet at gøre med Web 2.0 som begreb - Internetafhængighed er noget der relatere til nettet generelt og ikke Web 2.0. Samtidigt er det vidst ved at være mange år siden man sidst snakkede om begrebet internet-afhængighed!

De meste af artiklen er i øvrigt ikke særlig godt skrevet og forfatteren blander også ting sammen. (Skrev 212.242.207.38 (diskussion) 26. maj 2009, 18:10. Husk at signére dine indlæg.)

Der er jo gjort et forsøg, men jeg er enig i at artiklen ikke er gennemarbejdet, og jeg er temmelig uenig i mange de ting som står om hvad Web 2.0 er. Der mangler henvisninger - "Tim O´Reilly definerer 4 + 1 niveauer af programmer, hvor niveau 3 er de programmer der er mest Web 2.0." Hvor og hvornår har Tim skrevet det? Kunne man ikke tage udgangspunkt i en oversættelse af den engelske version på Wikipedia.org, og så giver den et dansk tilsnit. Nævner nogen af de danske mashups - som f.eks. boliga. 2. sep 2009, 17:05 (CEST) (skrev Bruger: Madsgormlarsen)
Der en lang smøre ud i en køre som jeg ikke tror mange gider læse: Web_2.0#Web 2.0 som begreb og historisk perspektiv. Du kunne jo gøre artiklen mere læselig med de forbedringer du mener nødvendige, og eventuelt inddrage materiale fra de øvrige sprog hvis du finder noget der.
PS vedr. signatur: herude på "frit terræn" er det nemmeste – og det jeg tror de fleste bruger – at trykke på knap nr 10 fra venstre her over redigeringsvinduet så kommer både brugernavn og dato; man slipper så for at skulle ind i historikken for at se hvem der har skrevet indlægget. Ved brug af forhåndsvisning er det jo tillige muligt at forvisse sig om at alt er med.
-- Mvh PHansen 2. sep 2009, 18:30 (CEST)

Jvf. ovenstående kommentarer, synes jeg teksten ikke tager udgangspunkt fra et faktuelt eller en neutralt synsvinkel. --Trade (diskussion) 10. dec 2012, 18:09 (CET)