Diskussion:Webhotel

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Vil det være en god ide at tilføje et link til Hjemmeside Guide (det er en website med mere information om webhoteller og sammenligning af webhotel priser)? (Skrev Madsphi (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg mener ikke, at det er Wikipedias opgave at være en forbrugerside. Eksterne henvisninger bør være til andres artikler om emnet. --|EPO| 8. aug 2007, 14:11 (CEST)

Hvad er kilden på, at webhoteller der har fri trafik alligevel ikke har fri trafik? Diskussioner om fri trafik/ikke fri trafik hører ikke hjemme her. Engelhardt 4. aug 2008, 08:47 (CEST)

Diskussionen hører ikke hjemme i artiklen, nej, men det kan være nyttigt at få begrebet "fri trafik" nævnt - jeg ved ikke om det kunne klare en artikel, men det kan man jo overveje. --Palnatoke 4. aug 2008, 09:26 (CEST)

Start en diskussion om Webhotel

Start en diskussion