Diskussion:Westfalske fred

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Westfalske fred er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.
Stock post message.svg Huskeliste for Westfalske fred: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Den Westfalske fred tillægges indenfor studiet af internationale relationer stor betydning for konstitueringen af den moderne, suveræne stat. Nogle af de grundlæggende normer, som knytter sig til anerkendelsen af den suveræne stat, er senere blevet kodificerede i blandt andet FN Charteret, og disse spiller stadig en stor rolle i dagens internationale politik. Normerne har dog ikke været kontinuerte siden da, og den dag i dag udfordres de af det internationale samfund af stater eller af enkeltstater i kraft af interventioner i andre staters indre anliggender.

Burde teksten ovenfor ikke flyttes til artiklen? --HobbyShop 30. maj 2006 kl. 00:10 (CET)

Lovende artikel[redigér wikikode]

Jeg har valgt at afvise kandidaturet af denne artikel pga. mængden af kildehenvisninger ikke er imponerende. På nuværende tidspunkt præstere den tre styks af slagsen. Den kunne godt bruge nogle flere. Der er desuden et billede der ikke virker længere. --Morten1997 (diskussion) 23. feb 2014, 00:30 (CET)