Diskussion:Whitney Houston

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Forstår simpelthen ikke, hvorfor der ikke er indsat kilder på hendes død? Der er tilsyneladende et flertal af personer på den danske Wikipedia der mener, at kilder er overflødelige, selv på "store" artikler. Pinligt, pinligt og pinligt. I princippet står det vel mig frit for, at fjerne den påstand at Whitney er død, eftersom der ikke er indsat en kilde? Men det ville være at synke ned på deres niveau.--z33k 12. feb 2012, 12:31 (CET)

Du kunne jo også indsætte en kilde? Eller som minimum indsætte {{fact}}. Jeg ved ikke om du er klar over det, men wikipedia drives af brugerne, og det er ikke ulovligt at redigere artiklerne. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 12:35 (CET)