Diskussion:World of Warcraft

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Klassebeskrivelser[rediger kildetekst]

Jeg tilføjede et afsnit fra den engelske artikel, men kom til kort i oversættelser af nogle enkelte race- og klassenavne. Har vi eksempelvis et godt dansk ord for "Paladin"? --Pred 21. jan 2006 kl. 11:46 (CET)

Nej. Som regel bruges det samme. --Palnatoke 21. jan 2006 kl. 11:49 (CET)
Mht. kæltringen vil jeg nok snarere bruge slyngel - således også politisk, hvor vi kender slyngelstater. --Palnatoke 21. jan 2006 kl. 11:51 (CET)
Jeg kiggede lidt rundt for at finde orddefinitioner, og som ordene bruges i dag, fandt jeg at "kæltring" ramte klassens levemåde mere præcist. Ordet er naturligvis ikke så vidt brugt, så det er muligt, flere ville kunne forholde sig til "slyngel". --Pred 21. jan 2006 kl. 11:54 (CET)

Kæltring?[rediger kildetekst]

Jeg må indrømme at jeg ikke vidste hvad en kæltring var før jeg så det i den her sammenhæng, jeg vil mene at (som allerede nævnt) ville slyngel eller bandit være nemmere at forholde sig til

At lære nye (gamle) ord er jo en fornøjelse, men, da hele WoW foregår på engelsk, synes jeg det var bedre at bruge de engelske ord for de forskellige klasser og oversætte dem i parantes bagefter. Det engelske sprogbrug i WoW adskiller sig iøvrigt også fra almindeligt engelsk. Ligesom der i danske rollespil er anderledes betydning af visse ord. (En race er f.eks hvad jeg ville kalde en art etc.)--pmh 10. apr 2006 kl. 09:40 (CEST)
Jeg bryder mig heller ikke særlig meget om de danske klassenavne. Det lyder sgu lidt kunstigt i mine ører, og jeg har aldrig hørt nogen tale om slyngler, magikere eller troldmænd i spillet. De kan dog fint oversættes i parantes som vejledning for ikke-spillere. (Jeg snakker om navnene i skemaet.) --Badeklovn 25. nov 2006 kl. 18:03 (CET)
De er ganske hårtrukne, men jeg synes, de fortjener at blive nævnt (om ikke andet så i parentes som det foreslås,) af hensyn til eventuelle udenforstående. --Pred (diskussion) 25. nov 2006 kl. 20:51 (CET)

mmopg[rediger kildetekst]

world of warcraft er ikke et mmorpg, rollespil er ikke at udbygge nogen stats på en eller anden mand. Et ægte mmorpg ville vaere et som var baseret kun på rollespil. Selvom wow har rollespils servere er det ikke et mmorpg men kun et mmog (mass multiplayer online game) eller mmocdg (mass multiplayer online character development.) Er der en som kan rette denne fejl...

Du skal være så hjertens velkommen til selv at rette fejlen. --|EPO| 3. jun 2006 kl. 14:28 (CEST)
Jeg kan på ingen måde se, hvordan WoW ikke er et MMORPG. Lad mig citere MMORPG-artiklen:
MMORPG står for Massive Multiplayer Online Role Playing Game og er en computerspilgenre.
Det kan oversættes som: meget stort mangespiller-internet-rollespil). Spil i MMORPG genren er
altså computerrollespil som kun spilles over internettet og ofte med flere tusinde spillere samtidig.
Når der er så mange spillere online ad gangen kræver det enorme servere, hvilket er skyld i, at
spillene i genren ofte kommer til at koste penge at abonnere på.

Desuden, har jeg aldrig hørt om "massively multiplayer online character development"-spil. WoW falder fint i kategorien roleplay, efter min mening. --Zor 18. feb 2009, 11:21 (CET)

Uenig[rediger kildetekst]

Der er faktisk en hel "Roleplay Mode". Der er Såkaldte Roleplaying servers, som Sjovt Nok handler om roleplay...

Kærlig Hilsen Mads "Stingetan" Fuglsbjerg 6. jun 2007, 21:25 (CEST)


Blizzard skrev klart og tydeligt at World of Warcraft er et MMORPG Tixus 14. sep 2007, 09:56 (CEST)

Personlig Mening[rediger kildetekst]

Jeg mener ikke følgende er kvalificeret til at være med i en Artikel på Wikipedia, da det er en mening. (Selvom den er fuldstændig rigtig :) )

[citat]

WORLD OG WARCRAFT ER VERDENS BEDSTE SPIL. Daniel Knudsen citat

[/citat] Jan Røhmer Boesgaard 19. dec 2006 kl 14:35 (CEST)

Der er nok tale om en skoleelev, der hellere vil smide mærkelige kommentarer på Wikipedia end at passe sin skolegang. Den slags kan du bare fjerne så snart du ser det - helt uden videre diskussion. --|EPO| 19. dec 2006 kl. 14:38 (CET)
Det sjoveste er da at han har skrevet: " World OG Warcraft" xD

Ændring af klassenavne fra Dansk til Engelsk[rediger kildetekst]

Hejsa. Som en ivrig spiller af WoW synes jeg at det lyder forkert at høre ord som Troldkarl, Magiker og Kriger. Jeg tror at det ville være bedre at skrive det faktiske engelske navn og så skrive det "danske" navn i parentes. Jeg skriver dette først til diskussion, da jeg kan se at det har været oppe og vende et par gange før. Derfor ville jeg lige orientere mig med jer andre før jeg gør noget drastiskt =).

Der står i klasse skemaet at dreaneis IKKE kan være mage. men det kan de altså. Nogen som kan rette det??

Du kan, jeg kan, alle kan. Wikipedia er skønt ikke? :D Sakkura 9. okt 2007, 22:14 (CEST)

Oprettelse af nyt emne for World of Warcraft termer?[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kunne godt tænke mig at flytte afsnittet med termer for World of Warcraft over i sin eget emne, og da det ikke kun er i World of Warcraft at disse termer bliver brugt kunne jeg forestille mig en titel som "Internet Termer" og et underemne som "specifikke WoW termer". Nogen indsigelser før jeg gør dette?

Jeg tror, vi allerede har sådan en artikel et sted.. --Hockeyindustrien 11. maj 2007 kl. 23:29 (CEST)

Jeg synes ikke at kunne finde denne, så ny artikel oprettet som Internetforkortelser --Andresen 13. maj 2007 kl. 17:58 (CEST)

Oversættelse[rediger kildetekst]

Er jeg den eneste der bliver næsten forvirret af oversættelserne med Class/Race's... Ord som Højelvere og Natelvere er da ligemeget... De hedder jo det engelske i spillet? Jeg ville ikke ændre det uden lige at spørge her om jeg er helt alene om den tanke... (Skrev Tixus (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)


nej det er du ikke, det lyder meget dumt.. jeg har rettet det - Warlem

Hærværk[rediger kildetekst]

Jeg synes personligt at denne tråd er utrolig udsat for hærværk, er der virkelig intet at gøre imod det? --Tixus 30. sep 2007, 20:40 (CEST)

Udgivelses dato for Wrath of the Lich King[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet udgivelses datoen for Wrath of the Lich King, da 3 Nov. kun er en af de mange datoer man kan finde hos de forskellige butikker. --Seekers 17. jan 2008, 20:58 (CET)

Jeg er fuldstændig enig, disse udgivelsesdatoer er kun brugt til at kunne sætte den som preorder. Da det ellers er ulovligt Tixus 18. jan 2008, 11:30 (CET)

Private Servers[rediger kildetekst]

Lad mig lige starte med at udpege, at jeg godt er klar over, at private servers (emulator servers) er et gråt emne inden for World of Warcraft, men jeg synes dog, at der kunne oprettes en sektion om emnet. Selvfølgelig, ikke med direkte links til servere, men med en beskrivelse om, hvad 'private servers' egenlig er for noget. --Zor 18. feb 2009, 11:21 (CET)

Har skrevet en lille skitse til hovedartiklen her: Bruger:XTZGZoReX/World of Warcraft/Private servers/Skitse. --Zor 4. mar 2009, 10:13 (CET)
Se Private servere i World of Warcraft. --Zor 18. jun 2009, 14:38 (CEST)