Diskussion:Xenon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Xenon er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Stock post message.svg Huskeliste for Xenon: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


er xenon farligt

Næppe, da den som en ædelgas er uhyre svær at få til at reagere kemisk med noget som helst.--Heelgrasper 3. jun 2005 kl. 20:11 (CEST)
er du sikker på det ikkke er det? det lyder rigtig nok, men jeg vil lige være sikker, da vi laver en projekt i skoln om forskellige grundstoffer. så hvordan kan du være så sikker? (skrev 80.161.2.142 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Intet er ufarligt i tilstrækkelige mængder. Hvis du indånder xenon-gas i stedet for ilt har du naturligvis et problem. Ud over det er det eneste problem jeg kan se, at den har to kendte radioaktive isotoper.
Du skulle bekymre dig langt mere om Darfur end xenons farlighed. --|EPO| 17. nov 2006 kl. 18:05 (CET)

Er i gang...[redigér wikikode]

Bare lige så der ikke er en anden som også starter på at udbedre xenon artiklen, så er jeg igang med at oversætte den engelske artikel til dansk. Den skulle meget gerne snart være færdig... --Seekers 22. jul 2009, 15:30 (CEST)