Diskussion:Yugo

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Biler Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Biler, et forsøg på at koordinere dækningen af biler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Yugo

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Jeg har tidligere i dag oprettet artiklen Yugo.

Men jf. en:Yugo kan Yugo være meget andet end bare bilmærket.

Så spørgsmålet er nu: skal jeg lade Yugo blive hvor den er og oprette en dansk pendant til en:YugoYugo (flertydig), eller skal Yugo flyttes til Yugo (bilmærke) og flertydigsiden oprettes på Yugos tidligere plads?

Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 8. maj 2013, 20:45 (CEST)Svar[svar]

  • Lad den blive. Det afgørende af hvad bilen kaldes på dansk. Hvis der på et tidspunkt kommer artikler om andre ting som også hedder Yugo, kan vi lave en flertydigside. Byrial (diskussion) 8. maj 2013, 21:06 (CEST)Svar[svar]
Konklusion:
Flyttes ikke. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 5. jul 2013, 12:01 (CEST)