Diskussion:Zjakalen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Relevans for wiki[rediger kildetekst]

Jeg mener denne artikel har relevans for wiki, dansk rap er også musik og musikere kan sagtens have et opslag på wiki, ligesom alle mulige andre musikere. --Kommunisten 7. mar 2011, 23:14 (CET)

Sletningsforslag: Zjakalen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Pixi Uno har markeret Zjakalen med {{notabilitet}} efter at artiklen er blevet slettet 2 gange før på grund af manglende notabilitet. --Trade 6. okt 2011, 20:31 (CEST)

  • Slet --Rmir2 6. okt 2011, 20:34 (CEST)
  • Slet Omend jeg godt kender til personen, mener jeg dog ikke at han har gjort sig nok bemærket til at kunne kaldes notabel. Tøndemageren 6. okt 2011, 22:20 (CEST)
  • Behold - Det er ikke lige det jeg ved mest om, men så vidt jeg kan se, så har han udgivet musik på noget der minder om "rigtige" pladeselskaber, InEar Music og Idiotsikker Records. Sidstnævnte har udgivet bl.a. Jøden, Ham Den Lange m.fl. Vi skal passe på ikke bare at slette artikler om lidt mere perifære fænomener, som vi måske ikke alle personligt kender så meget til. Er der nogle med lidt indsigt i Rap/HipHop, der har input ? Pugilist 6. okt 2011, 22:32 (CEST)
  •  Kommentar - Bruger:Kommunisten, da han nævnte noget om hvorvidt han var nobabel på diskussionen? --Trade 7. okt 2011, 06:54 (CEST)
Tak, jeg havde ikke kigget på diskussionssiden. Diskussionssidens input til støtte for "behold" bør indgå ved vurderingen af sletningen. Det er nu input fra Bruger:Terroristen og ikke Bruger:Kommunisten ;-) men jeg er helt enig i Terroristens kommentar. Pugilist 7. okt 2011, 09:17 (CEST)
  • Slet Det kræver hvist lokalkenskab for at finde nogen relevans i den artikel, vi skal vil ikke have artikler om alle lokale kunstnere. Hvis han engang bliver kendt uden for Aalborg så vil det være en anden sag. Som artiklen se ud lige nu syntes jeg mest at den ligner en rekalme for personen selv. --Wholle 7. okt 2011, 22:37 (CEST)
  • Behold - Efter at have søgt lidt på nettet, kan jeg læse at han har udgivet flere EPer, med feat med andre musikere. --Trade 9. okt 2011, 08:16 (CEST)
  • Behold - Jeg synes han ligger lige på vippen, men med en promo-signle produceret af Lil'Jay som ikke er helt ukendt, mener jeg godt han kan snige sig over. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 10. okt 2011, 15:35 (CEST)
  • Behold dog skal der nogle kildehenvisninger til, men det kan vel sagtens ordnes --Rasmusbyg 10. okt 2011, 15:37 (CEST) Slet var nok lige for hurtig der. --Rasmusbyg 10. okt 2011, 17:10 (CEST)
  •  Kommentar Nu må i holde op! Manden har endnu ikke udgivet et soloalbum! Han var medlem af en opløst gruppe, som nåede at lave een EP. Han har lavet en slagsang til den lokale fodboldklub. Det er under ethvert niveau for at være anerkendt musiker. Lad ham lave et musikalsk resultat, der vinder i det mindste nogen anerkendelse inden, at i tildeler ham notabilitet. Jeg kan slet slet ikke være enig her. Han er langt langt fra at være blot i nærheden af notabilitet efter min vurdering. --Rmir2 10. okt 2011, 16:58 (CEST)
    •  Kommentar Det skal du ikke bestemme. Det her er en åben debat, hvor folk frit kan tilkendegive deres meninger om emnet, med henblik på at nå frem til konsensus. Også selv om du ikke er enig. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 11. okt 2011, 09:02 (CEST)
  •  Kommentar Jeg ville ikke drømme om at afvige fra de almindelige regler, som vi følger ved afgørelse af notabilitet. Men det skal ikke forhindre mig i at protestere, når jeg oplever en notabilitetsvurdering som falder langt fra min egen. I det mindste vil jeg forvente, at der i så fald gives særdeles gode grunde hertil (noget, som jeg ikke har kunne se selv). Det var min baggrund for den - utilsigtet voldsomme - protest. Lad mig tilføje, at jeg fortsat ikke kan få øje på notabiliteten og slet ikke under hensyn til, at flere latinamerikanske popstjerner med betydeligt flere og større hitsuccesser bag sig i en lignende vurdering for nogle måneder siden blev vraget. Men naturligvis afgøres spørgsmålet efter gængs praksis. Anderledes kan og bør det ikke være. --Rmir2 11. okt 2011, 18:42 (CEST)
  • Spørgsmål - Var nogle af argumenterne for sletning ang. de latinamerikanske musikere ikke cross-wikispam og ikke kun notabilitet? Mvh. --Trade 11. okt 2011, 20:23 (CEST)
  • Svar: se det er der nok nogen, der vil mene. Min egen vurdering er, at det snarere skyldes uvidenhed om musik uden for Europa og USA, at de ikke blev betragtet som notable af flertallet i debatten dengang. I hvert fald talte jeg for døve øren. Men det er kun sekundært i forhold til debatten om Zjakalen, der som solist ikke kan opvise musikalske resultater af nævneværdig betydning. Og det er for mig det afgørende her. Jeg skrev: "Lad ham lave et musikalsk resultat, der vinder i det mindste nogen anerkendelse inden, at i tildeler ham notabilitet." Måske kommer det med tiden, men jeg har ikke set det endnu. Derfor fastholder jeg min vurdering. hilsen --Rmir2 11. okt 2011, 20:41 (CEST)
  • Slet - Intet album, men én solo EP - som i øvrigt kan hentes gratis. Jeg har i øvrigt snakket med flere dedikerede AaB fans, som hverken kender musikeren eller den omtalte støtte sang. --Pixi Uno 10. okt 2011, 17:05 (CEST)
  •  Kommentar - Pixi Uno:Hvis man ser på hans nyeste musikvideo (Når mørket falder på) kan man læse at EP,en ikke kan hentes gratis men koster 15. kroner på klicktrack.com. --Trade 10. okt 2011, 19:06 (CEST)
Nu skal du ikke tro på alt hvad du læser på Youtube. Brug de officielle kanaler, og du vil se at EP'en HOLLYWOOD er ganske gratis. --Pixi Uno 10. okt 2011, 19:12 (CEST)
  •  Kommentar - Hvordan hænger det sammen med at der står at de koster 15. kroner her[1]? Mvh. --Trade 10. okt 2011, 19:14 (CEST)
Det ved jeg ikke, da jeg ikke er indehaver af en eller anden tilfældig side. Jeg kigger på hans officielle Facebook-side, hvor han for en uge siden kom med nyheden om at, den i øvrigt selvfinansierede EP nu var udgivet, og kan hentes gratis på gratismixtape.dk. Der er åbenbart ikke engang et pladeselskab bag... så notabiliteten er meget svær at få øje på. --Pixi Uno 10. okt 2011, 19:20 (CEST)
Konklusion:
Der er hverken konsensus eller overvældende flertal for en sletning: Beholdt.--Rasmusbyg 22. okt 2011, 12:26 (CEST)

Hør nu her Zjakalen er et navn de fleste kender i den danske hip hop undergrund, det er et fact! Desuden ved jeg at han fået flere af sine singler spillet i radioen (bl.a. Boogie radio) og mener også at hans video til "Få din freak på" blev vist i Boogie Tv! Og til fyren der kender nogle "ægte" AaB fans, der ikke kender Zjakalen.. Øøh er de døve eller blinde? Han har både optrådt med sit nummer på Aalborg stadion i en halvleg, og derudover bliver nummeret spillet op til kampen i stadionradioen, før hver eneste hjemmekamp! Tag jer dog sammen...(Skrev UlfTheMan (diskussion • bidrag) 4. feb 2012. Husk at signere dine indlæg.)