Dot Wessman

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Dot Wessman
Født 4. marts 1958 (62 år)
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Sanger Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Dot Wessman (født 4. marts 1958, født Stefansen) er en dansk sangerinde, som er ejer af - og desuden optræder på - Bakkens Hvile nord for København.

Wessman var datter af teltholder Julius Olaf Fransickus Hoeing (død 2010) og Lilian A.H. Matzen. Hun bor på Dyrehavsbakken i Bakkens Hvile.

Privat har hun fra 2007 til 2015 og igen fra 2016 dannet par med den 22 år yngre politiker Morten Messerschmidt. Parret har udgivet en jule-cd, Jul i Europa, med klassikere som Skal vi klippe vore julehjerter sammen og Feliz Navidad.

Dot Wessman var ejer af Damhus Tivoli sammen med sin eks-mand Tommy Wessman. Tivoliet har stået og forfaldet siden overtagelsen indtil 2013 hvor alle forlystelser blev fjernet.[1]

Desuden ejer Dot Wessman en række forlystelser på Dyrehavsbakken, bl.a. rutsjebanen Mine Train.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Camilla Louise Christensen (22. august 2013), "Så er det slut: Damhus Tivoli pakket ned", Berlingske, København: Berlingske Media A/S, hentet 20. maj 2018. 
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


DanmarkStub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Dot Wessman kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.