Doyle Wolfgang Von Frankenstein

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Doyle Wolfgang von Frankenstein

Doyle Wolfgang von Frankenstein (født Paul Caiafa 15. september 1964 i Lodi, New Jersey) er en amerikansk guitarist, bedst kendt for sit materiale med horror punk bandet, The Misfits. Han er Jerry Onlys lillebror

Privat[redigér | redigér wikikode]

Doyle er gift med den tidligere pro wrestler Stephanie Bellars alias Gorgeous George (Frankenstein). De har en datter ved navn Boriss sammen og Stephanie har en søn, Issac fra et tidligere forhold og Doyle har to sønner ved navn Louis og Pauly fra et tidligere forhold. Han har deres navne tatoveret på fingrene på sin højre hånd. De flyttede til Las Vegas, Hollywood og vendte tilbage til New Jersey. Doyle hævder at have løftet vægte i 34 år. Han er kendt for at have generte reaktioner, når han bliver filmet, og til tider nægter at tale.

Spillestil og udstyr[redigér | redigér wikikode]

Doyle's tidlige guitarspil stil bestod i høj grad af nedslag og powerakkorder, hvor han brugte en Ibanez Iceman guitar. Senere, efter at han havde eksperimenterede med guitarer i Kryst The Conqueror, udviklede Doyle sin skræddersyede Rand Annihilator guitar fra 1987 til 1994. I 2000'erne, samarbejdede Doyle med Oktober guitares om at genskabe Annihilator sammen med en signatur pickup. Doyle anvender i øjeblikket sin skræddersyede Rand og Oktober Annihilator guitarer, Ampeg Lee Jackson hoveder, og hans egen signatur Dean Markley strenge. Han er ved at udgive sin egen signatur forstærker. Han er set med en Jackson guitar i gamle billeder.

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

The Misfits[redigér | redigér wikikode]

Kryst The Conqueror[redigér | redigér wikikode]

Gorgeous Frankenstein[redigér | redigér wikikode]