EF Education First

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Merge-split-transwiki default.svgSammenskrivningsforslag
Artiklerne EF Sprogrejser, EF Education First er foreslået sammenskrevet. (Siden oktober 2019)  Diskutér forslaget
Searchtool.svg Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed.
EF Education First
EF Education First Logo.png
EF Education Lucerne office.jpg
EF Education First's hovedkvarter i Lucerne, Schweiz
Virksomhedsinformation
Branche Uddannelse
Grundlagt 1965
Grundlægger Bertil Hult
Hovedsæde København, Danmark
Eksterne henvisninger
Virksomhedens hjemmeside Rediger på Wikidata

EF Education First (forkortet EF) er en international uddannelsesorganisation, der specialiserer sig inden for sprogundervisning, sprogrejser, akademiske uddannelsesprogrammer og kulturel udveksling. Virksomheden blev grundlagt i 1965 i den svenske universitetsby Lund af iværksætteren Bertil Hult under navnet Europeiska Ferieskolan.

Organisation[redigér | redigér wikikode]

EF Education First er en privatejet virksomhed ejet af Hult familien og har hovedkvarter i Luzern, Schweiz. EF har over 400 skoler og omkring 34.000 ansatte, der arbejder på tværs af virksomhedens 16 datterselskaber og almennyttige organisationer, som er repræsenteret i 50 lande på verdensplan.[kilde mangler]

Divisioner[redigér | redigér wikikode]

EF English First[redigér | redigér wikikode]

EF English First er EF’s engelske undervisningsafdeling (ELT). EF English First tilbyder engelsk undervisning for voksne og børn i Kina, Indonesien og Rusland.

Hult International Business School[redigér | redigér wikikode]

Hult International Business School er tilknyttet EF og opkaldt efter grundlæggeren Bertil Hult. Hult Business School tilbyder akademiske uddannesler, der inkluderer MBA, Executive MBA samt andre Master- og Bachelor uddannelser. Skolen har 7 afdelinger verden over i Boston, San Francisco, London, Dubai, Shanghai, New York og São Paulo. Hult sponsorerer og organiserer den årlige Hult Prize (tidligere kendt som Hult Global Case Challenge), som har til formål, at motivere unge færdiguddannede til at behandle sociale problemstillinger gennem iværksætteri.

Cultural Care Au Pair[redigér | redigér wikikode]

Cultural Care Au Pair er en del af EF, der specialiserer sig inden for international rekruttering af Au Pairs og placering af disse hos familier i USA. Cultural Care Au Pair er én af 14 udpegede organisationer for det amerikanske US J-1 au pair visum.

EF International Academy[redigér | redigér wikikode]

Wiki letter w.svg Dette afsnit eller denne liste er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.

EF Englishtown[redigér | redigér wikikode]

Wiki letter w.svg Dette afsnit eller denne liste er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.

EF English Proficiency Index[redigér | redigér wikikode]

EF Education First udgiver det såkaldte EF English Proficiency Index (EF EPI), der rangordner lande efter deres evner inden for brugen af det engelske sprog.[er denne påstand neutral?] Den seneste rapport blev udgivet i Oktober 2012.

Danmark[redigér | redigér wikikode]

Uddybende Uddybende artikel: EF Sprogrejser

EF Sprogrejser i Danmark tilbyder sprogrejser til unge med destinationer i Storbritannien m.fl. EF Sprogrejser blev i 2016 kritiseret for overtrædelse af markedsføringsloven gennem skjult reklame rettet mod børn og unge. Forbrugerombudsmanden har derfor indskærpet reglerne om markering af reklame over for EF Sprogrejser m.fl.

Eksterne links[redigér | redigér wikikode]