Enan Galaly

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Stop hand nuvola.svg Denne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive.
Stop hand nuvola.svg Maskinoversættelse og/eller tvivlsomt indhold
Denne sides indhold bærer præg af at være en maskinoversættelse og/eller meget dårligt og uklart formuleret (også kaldet "dåsedansk"). Det vurderes at sproget er så dårligt og eventuelt forkert eller til at misforstå, at det bør omskrives eller oversættes på ny. Du kan hjælpe med at oversætte til korrekt dansk i denne og lignende artikler.
Hvis dette ikke sker inden for kort tid, kan en sletning komme på tale.
Se evt. denne sides diskussionsside eller i artikelhistorikken.

Enan Galaly - Grundlægger af Helnan Hotels, formand for "Advisory Board for Den Internationale Sammenslutning af Universitets Præsidenter", er blevet tildelt mere end en æresdoktor i anerkendelse og ære for hans status fra mange lande bl.a. USA og Japan i tilstedeværelse af tusindevis hvor Enan afholdte tale, Ambassadør af Danmark for historiske relationer til Mellemøsten, har titlen af ​​1. grad Ridder af Dannebrog tildelt af hendes Majestæt Dronningen Margrethe II af Danmark m.m.

Født i Heliopolis - Kairo fra en akademisk familie, som ung var Enan spejderleder og et aktivt medlem i mange sociale og sportslige aktiviteter. Gennem Enan´s folkeskoleperiode var han altid den, som var bagud i klassen i årevis. Han følte sig som en fremmed blandt hans punktlige intellektuelle familiemedlemmer og venner, derfor besluttede han at være en fremmed væk fra hjemmet. Indtil nu, og efter alle disse år, føler han sig stadig som en fremmed. Enan forlod sit hjemland "Egypten" før afslutning af gymnasiet, uden økonomiske midler, men kun med ti engelske pund i lommen samt i den anden lomme havde han de værdier og traditioner, der ligger dybt i hans bevidsthed.

I Wien solgte Enan aviser på gaden, havde forskellige deltidsjob og mange gange boede han på herberg i Wien centrum. Efter dette, flyttede Enan længere nordpå til Danmark og arbejdede som Opvasker uden løn, men til gengæld fik et måltid mad. I fritiden arbejdede han frivilligt i andre stillinger på hoteller og restauranter, for at udvide sin erfaring og vinde respekt. Efter flere år i Danmark, blev Enan dansk statsborger og sidenhen indviet i restaurationsbranchen. Enan besatte forskellige positioner, indtil han blev Underdirektør.

Efterfølgende blev Enan Galaly forfremmet til Direktør, da han stadig var i 20'erne. Da Enan var omkring 30 år, blev han administrerende direktør og koncernchef for Hotel Hvide Hus kæden, som på det tidspunkt var den største hotelkæde i Danmark. Efter nogle år blev Enan arbejdsgiver for cirka 5000 medarbejdere, som servicerer tusindvise af måltider og overnatninger på 1. klasses hoteller. Enan arbejdede hårdt med udvikling af; 1. Menneskelige ressourcer 2. Forskellige forretningsmodeller 3. Lokalsamfundet 4. Hoteller 5. Byer 6. Lande, hvor Enan tilsidst blev en international iværksætter, der tilbyder meningsfulde betydelige visioner, der ville tiltrække og inspirere andre.

Enan Galaly grundlagde "HELNAN", et navn, der hører til sine rødder - bogstaverne "HEL" står for Heliopolis, hvor han blev født, og har sine barndomsminder, mens den anden halvdel "NAN" stammer fra de sidste bogstaver i hans navn. Det første hotel ejet af Enan i Danmark er det historiske Phoenix Hotel - Aalborg, der blev bygget i det 18. århundrede. Hotellet er opkaldt efter den arabiske fugl "Phønix", en mystisk fugl i den gamle Phønix historie, som blev brændt i sol templet Heliopolis forlod Egypten og genopstod i Europa. Denne historie ligner det Enan var igennem i Egypten, indtil han forlod landet, for at starte sin rejse i det fremtidige liv i den vestlige verden.

Enan har fundet vejen tilbage til sit hjemland med den indsats, der udføres gennem Helnan hvor der bruges erfaring, netværk og finansielle værktøjer. Enan begyndte at investere og drive to 5 stjernet hoteller i Kairo og Alexandria, hvor han havde mange familie minder. Sammen med sin gruppe har Enan formået at drive/eje omkring fyrre 5- og 4 stjernet hoteller i forskellige verdensdele.

Helnan som ejer og driver førsteklasses hoteller i flere forskellige lande, er berømt for at støtte flere sociale, historiske og udvikle anliggender foruden at opretholde sport og kunst. Enan Galaly´s resultater er blevet dekoreret af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmark, der underskrev en officiel kongelig orden for at skænke Enan Galaly en af ​​de højeste titler i Danmark: "1. grad ridder af Dannebrog". Denne ære betragtes som en påskønnelse for sin rolle og indsats lokalt og globalt.

Enan Galaly har i årtier været en interesse for mediernes søgelys, enten i forbindelse med spørgsmål, der vedrører lokal udvikling eller internationale forbindelser i forskellige aspekter. Medierne har tildelt Enan talrige titler som fx "The Hotels Tycoon", "Hotel kongen", og Den amerikanske regerings webside kalder Enan "The World most famous Dishwasher" osv..., men han foretrækker at beskrive sig selv som "fremmedarbejder". Enan Galaly er meget ydmyg og stolt over, at han begyndte sin karriere fra bunden uden brug af finansielle resourcer og altid har været sidestillet med sine medarbejdere på arbejdspladsen.

Kilder[redigér | redigér wikikode]