Europavej E85

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
E85's rute

E85 er en europavej der begynder i Klaipėda i Litauen og ender i Alexandroupolis i Grækenland. Undervejs går den blandt andet gennem: Kaunas og Vilnius i Litauen; Lida, Slonim og Kobryn i Hviderusland; Lutsk og Tjernivtsi i Ukraine; Siret, Suceava, Roman, Bacău, Mărăşeşti, Buzău, Urziceni, Bukarest og Giurgiu i Rumænien; Ruse, Bjala, Veliko Tarnovo, Stara Zagora, Haskovo og Svilengrad i Bulgarien; Ormenio, Kastanies og Didymotikho i Grækenland.[1]


Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Road Transport Infrastructure; Intermediate roads" (PDF) (engelsk). UNECE. 5. april 2002. s. 17. Arkiveret (PDF) fra originalen 18. marts 2009. Hentet 19. april 2011.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]


TrafikSpire
Denne trafikartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Estlands geografiSpire
Denne artikel om Estlands geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Lettisk geografiSpire
Denne artikel om lettisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Litauens geografiSpire
Denne artikel om Litauens geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Polsk geografiSpire
Denne artikel om polsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi