Evan Spiegel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Evan Spiegel
Evan Spiegel at TechCrunch 2.jpg
Personlig information
Født Evan Thomas Spiegel
4. juni 1990 (32 år)
Los Angeles, Californien, USA
Religion Episkopalisme
Forældre Melissa Ann Thomas og John W. Spiegel
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Stanford University
Beskæftigelse Administrerende direktør
Kendt for Snapchat
Nettoformue Stigning 20 milliarder kr. (April 2018)[1]
Eksterne henvisninger
snapchat.com

Evan Thomas Spiegel (født 4. juni 1990) er en amerikansk internetentrepenør, som har været med til at lave den mobile applikation Snapchat. Spiegel er adminstrerende direktør af Snapchat.

Evan blev født i Los Angeles, Californien, søn af Melissa Ann Thomas og John W. Spiegel, som er advokater. Spiegel voksede op i Pacific Palisades, et område i Californien. Han voksede op med at gå i en Episkopalsk kirke. Han blev uddannet i Crossroads School for Kunst og Videnskab i Santa Monica, og gennemførte Stanford University. Spiegel tog design-timer ved Otis College of Art and Design mens han stadigvæk gik i gymnasiet og i Art Center College of Design i Pasadena den sommer før han kom ind på Stanford. Han havde også en ubetalt praktikplads hos Red Bull. Mens han var student, arbejdede han for et biomedicinsk firma, som en karriereinstruktør i Cape Town, Sydafrika.

Han er også kendt som den yngste amerikaner på Forbes' Billionaires List

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Forbes, Forbes. "Evan Spiegel Brown". Arkiveret fra originalen 18. august 2020. Hentet 23. april 2018.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

USASpire
Denne biografi om en amerikaner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi