Spring til indhold

Evan Spiegel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Evan Spiegel
Personlig information
FødtEvan Thomas Spiegel
4. juni 1990 (34 år)
Los Angeles, Californien, USA
ReligionEpiskopalisme
ForældreMelissa Ann Thomas og John W. Spiegel
Uddannelse og virke
Uddannelses­stedStanford University
BeskæftigelseAdministrerende direktør
Kendt forSnapchat
NettoformueStigning 20 milliarder kr. (April 2018)[1]
Eksterne henvisninger
snapchat.com

Evan Thomas Spiegel (født 4. juni 1990) er en amerikansk internetiværksætter, som har været med til at lave den mobile applikation Snapchat. Spiegel er adminstrerende direktør for Snapchat.

,Evan blev født i Los Angeles, Californien, som søn af Melissa Ann Thomas og John W. Spiegel, begge advokater. Spiegel voksede op i Pacific Palisades, et område i Californien. Under sin opvækst var han tilknyttet en Episkopalsk kirke. Han blev uddannet fra Crossroads School for Kunst og Videnskab i Santa Monica og Stanford University. Spiegel tog designkurser ved Otis College of Art and Design, mens han stadigvæk gik i gymnasiet, og i Art Center College of Design i Pasadena sommeren før han kom ind på Stanford. Han var også i ulønnet praktik hos Red Bull. Mens han var student, arbejdede han for et biomedicinsk firma som en karriereinstruktør i Cape Town, Sydafrika.

Han er også kendt som den yngste amerikaner på Forbes' Billionaires List

  1. ^ Forbes, Forbes. "Evan Spiegel Brown". Arkiveret fra originalen 18. august 2020. Hentet 23. april 2018.

Eksterne henvisninger

[redigér | rediger kildetekst]
USASpire
Denne biografi om en amerikaner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi