Fil:Kejrup.jpg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Fuld opløsning(900 × 396 punkter, filstørrelse: 155 KB, MIME-Type: image/jpeg)

Denne fil er fra Wikimedia Commons

Beskrivelse
Dansk: Kejrup er en gammel hovedgård, som nævnes første gang i 1385. Gården ligger i Kølstrup Sogn, Bjerge Herred, Kerteminde Kommune.
Dato
Kilde Danske Gaarde
Ophavsmand J. B. C. la Cour
Tilladelse
(Genbrug af denne fil)
Public domain

Værket er også offentlig ejendom i lande og områder, hvor ophavsrettens længde er ophavsmandens levetid plus 70 år eller derunder.


Dialog-warning.svg Denne skabelon skal kombineres med en licensskabelon for USA, der angiver hvorfor dette værk er offentlig ejendom i USA. Bemærk at i et mindre antal lande varer ophavsretten længere end 70 år: Mexiko har 100 år, Jamaica har 95 år, Colombia har 80 år og Guatemala og Samoa har 75 år. Dette værk er måske ikke offentlig ejendom i disse lande, som ydermere ikke afkorter beskyttelstiden til maksimalt den i hjemlandet. Elfenbenskysten har en generel varighed på 99 år og Honduras har 75 år, men der afkortes beskyttelsestiden til den i hjemlandet.

Filhistorik

Klik på en dato/tid for at se den version af filen.

Dato/tidThumbnailDimensionerBrugerKommentar
nuværende11. jan 2007, 18:44Thumbnail af versionen fra 11. jan 2007, 18:44900 × 396 (155 KB)Nico-dk{{Information |Description= da: '''Kejrup''' er en gammel hovedgård, som nævnes første gang i 1385. Gården ligger i Kølstrup Sogn, Bjerge Herred, Kerteminde Kommune. |Source= Danske Gaarde |Date= 1906 |Author= J. B. C. la Cour |Permission= {{PD-old}

Global filanvendelse

Følgende andre wikier anvender denne fil:

Metadata