Fil:Laboratorium Ellehammer 1954.jpg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Fuld opløsning(955 × 650 punkter, filstørrelse: 295 KB, MIME-Type: image/jpeg)


Denne fil er fra Wikimedia Commons

Beskrivelse

Beskrivelse
English: Laboratorium Ellehammer in 1954
Dato
Kilde http://www.danskebilleder.dk/
Ophavsmand Ukendt
Tilladelse
(Genbrug af denne fil)
Public domain Dette billede er offentlig ejendom fordi den danske lov om ophavsret af 2010 specificerer (§91, 5) at alle fotografiske billeder, der ikke har "værkshøjde" og blev fremstillet før 1. januar 1970, ikke beskyttes.

Bemærk at "fotografiske værker", der skal være resultatet af ophavsmandens egen intellektuelle frembringelse eller selvstændigt skabende indsats, bliver offentlig ejendom 70 år efter udgangen af året for fotografens død, og at fotografier, der ikke har værkshøjde, men som blev fremstillet 1. januar 1970 eller senere, beskyttes i 50 år efter udgangen af det år, da billedet blev fremstillet. Se iøvrigt Commons:Licensing.

I visse lande er værkshøjdekriteriet lavere, og derfor kan der gælde en længere beskyttelsestid. Dette billede kan måske ikke anvendes frit i de lande.

Til uploaderen: For at denne skabelon kan anvendes, skal året, fotografiet blev fremstillet, være kendt (eller det skal kunne dokumenteres, at det er før 1970) og denne skabelon skal suppleres med en forklaring, der redegør for hvorfor fotografiet er offentlig ejendom i USA. (For eksempel {{PD-1996}} eller anden relevant skabelon).


dansk | Deutsch | English | Ελληνικά | македонски | +/−

Flag of Denmark.svg
Public domain
Dette billede (eller anden mediefil) er offentlig ejendom fordi ophavsretten er udløbet og fordi skaberen er anonym.

Dette er gældende i Den Euroæiske Union og i lande hvor ophavsretten er gældende i 70 år efter at værket blev offentliggjort i de tilfælde hvor skaberen aldrig tilkendegav sin identitet.

Vigtigt: Nævn altid, så vidt det er muligt, billedets kilde, og sikr dig at skaberen aldrig krævede ejerskab.
Flag of Europe
Warning sign
Note: I Tyskland, og muligvis i andre lande, er visse anonyme værker som er offentliggjorte før d. 1 juli 1995, beskyttet af ophavsret indtil 70 år efter skaberens død. Se Aktuelle Rechtslage in Deutschland, det sidste afsnit.

Anvend ikke denne skabelon, hvis skaberen har identificeret sig selv offentligt. Hvis værket er offentliggjort anonymt eller under et pseudonym (f.eks. hvis det kun er offentliggjort under en virksomheds eller organisations navn), anvend da denne skabelon til billeder der blev offentliggjort for mere end 70 år siden.

Overvej at anvende Template:PD-UK-unknown til værker der blev offentliggjort i Storbritannien.

Licensering

Public domain

Værket er også offentlig ejendom i lande og områder, hvor ophavsrettens længde er ophavsmandens levetid plus 70 år eller derunder.


Dialog-warning.svg Denne skabelon skal kombineres med en licensskabelon for USA, der angiver hvorfor dette værk er offentlig ejendom i USA. Bemærk at i et mindre antal lande varer ophavsretten længere end 70 år: Mexiko har 100 år, Jamaica har 95 år, Colombia har 80 år og Guatemala og Samoa har 75 år. Dette værk er måske ikke offentlig ejendom i disse lande, som ydermere ikke afkorter beskyttelstiden til maksimalt den i hjemlandet. Elfenbenskysten har en generel varighed på 99 år og Honduras har 75 år, men der afkortes beskyttelsestiden til den i hjemlandet.

Filhistorik

Klik på en dato/tid for at se den version af filen.

Dato/tidThumbnailDimensionerBrugerKommentar
nuværende27. jan 2011, 02:44Thumbnail af versionen fra 27. jan 2011, 02:44955 × 650 (295 KB)Urbandweller{{Information |Description ={{en|1=Laboratorium Ellehammer in 1954}} |Source =http://www.danskebilleder.dk/ |Author =unknown |Date =1954 |Permission ={{PD-Denmark50}}{{anonymous-EU}} |other_versions = }} [[Category:Heller

De følgende 2 sider bruger denne fil:

Global filanvendelse

Følgende andre wikier anvender denne fil:

  • Anvendelse på de.wikipedia.org
  • Anvendelse på www.wikidata.org

Metadata