Fil:Sts3-patch.png

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fuld opløsning(716 × 726 billedpunkter, filstørrelse: 804 KB, MIME-type: image/png)


Denne fil er fra Wikimedia Commons

Beskrivelse

Licensering

Public domain Denne fil er i offentligt domæne i USA fordi den udelukkende er skabt af NASA. NASAs ophavsretspolitik erklærer at materiale udgivet af NASA ikke er omfattet af ophavsret medmindre andet er nævnt. (Se også Template:PD-USGov, NASAs ophavsretspolitik eller JPLs politik for brug af billeder.)
Advarsler:
Insignia Dette medie viser et flag, heraldisk mærke, segl og/eller distinktion. Brugen af sådanne symboler er begrænset i mange lande (i Danmark i særdeleshed af varemærkeloven samt straffelovens §§ 131-132a). Disse begrænsninger er uafhængige af ophavsretten. Det er brugerens fulde ansvar at sikre at brugen af dette medie ikke er strid med nogen lovgivning.

|

Dette billede (eller alle billederne i denne artikel eller kategori) bør genskabes ved hjælp af vektorgrafik som en SVG-fil. Dette har flere fordele; se Commons:Media for cleanup for mere information. Hvis der eksisterer en SVG-version af dette billede, så vær venlig at lægge den op. Efter en SVG-version er blevet lagt op, så erstat denne skabelon med {{Vector version available|nyt billedes navn.svg}} på denne side.

Captions

Tilføj en kort forklaring på en enkelt linje om hvad filen viser

Elementer som er med i denne fil

afbilder

Filhistorik

Klik på en dato/tid for at se filen som den så ud på det tidspunkt.

Dato/tidMiniaturebilledeDimensionerBrugerKommentar
nuværende24. aug. 2006, 21:58Miniature af versionen fra 24. aug. 2006, 21:58716 × 726 (804 KB)Tianxiaozhang~commonswikiThe Patch/Insigna for Space Shuttle Mission STS-3 Source: w:en:Image:Sts3-patch.png
25. aug. 2005, 22:08Miniature af versionen fra 25. aug. 2005, 22:08160 × 160 (8 KB)Novpeti~commonswikiThe Patch/Insigna for Space Shuttle Mission STS-3 {{PD-USGov-NASA}}

De følgende 2 sider bruger denne fil:

Global filanvendelse

Følgende andre wikier anvender denne fil:

Vis flere globale anvendelser af denne fil.