Fildiskussion:Administrative division of denmark in medieval times.jpg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Var det ikke en idé at få lagt en mindre grundfil ind på wikipedia end denne monsterfil på 16 Mb. Jeg siger det ikke alene for at spare på pladsen, men også fordi serveren let går ned, når man forsøger download.

Ribe 3. jan 2010, 02:22 (CET)

Gør den? Nu har jeg bare prøvet at hente filen et par gange, men det er da gået fint hver gang.. --Palnatoke 3. jan 2010, 08:02 (CET)
Og jeg som gik og troede, at "the bigger is better" :-) Spøg til side, kan du uddybe, hvad du mener med at "serveren let går ned, når man forsøger download"? Det er jo ikke hele billedet, som bliver hentet ned hver eneste gang nogen læser en artikel, men derimod en temmelig nedskaleret version med hensyn til højde/bredde, filformat og filstørrelse. Kong Valdemars Jordebog-artiklen viser dette specifikke billede med dimensionerne 250 x 182 pixels og med filstørrelsen 22.1 kB. Der sker selvfølgelig en mærkbar påvirkning af serveren, når alle ønsker at se denne fils fulde opløsning hele tiden, men ikke i et sådant omfang, at det står serveren til at gå ned dagligt. — Froztbyte 3. jan 2010, 08:25 (CET)