Flying Superkids

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Lars Godbersen med nogle af "de flyvende superbørn"

Flying Superkids er en dansk gymnastikgruppe med 55 børn og unge, der rejser rundt i verden og optræder med en 2 timers opvisning / forestilling med gymnastik, akrobatik, dans, sang og forskellige spring. Holdet er flagskibet i den almene gymnastikforening "Gymnastikgården", som ligger i Aarhus V og har 350 medlemmer.

Gruppen blev startet i 1967 af ingeniør Uwe Godbersen under navnet De Flyvende Århus gymnaster. I dag drives Flying Superkids af hans sønner Lars Holst Godbersen og Jack Godbersen - de overtog ledelsen gennem et flydende generationsskifte i 2005.

Flying Superkids' vision er at sprede livsglæde og at inspirere børn til bevægelse.

I 2006 udgav gruppen deres første DVD med titlen På Spring, filmet i Musikhuset Århus og udgivet af RecArt music. I 2009 udkom den anden DVD, med titlen "Flyver Igen" denne gang optaget i Vejle Musikteater. I 2013 kom "Fold Vingerne Ud", den tredje DVD i rækken, som blev optaget i Flying Superkids' eget Paladstelt.

I 2018 blev forestillingen igen optaget. Den blev udgivet digitalt som "Følg Dine Drømme"

Alle udgivelser indeholder CD'er med sangene fra som børnene selv synger, og som er skrevet og komponeret specielt til børnenes show.

Links[redigér | redigér wikikode]

Kunst og kulturStub
Denne artikel om kunst eller kultur er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.