Frederikke Schmidt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Frederikke Schmidt
Nationalitet Danmark Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Modeskaber Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Frederikke Antonie Schmidt er en dansk iværksætter. Hun er stifter og kreativ direktør for skotøjsvirksomheden Roccamore, der har særlig fokus på højhælede sko.

Hun er uddannet sko-designer fra designskolen Polimoda i Firenze og har blandt andet arbejdet for Ferragamo, Prada og Icon Shoes[1].

Frederikke Schmidt startede oprindeligt sit sko-brand via en beskeden Kickstarter-kampagne[2], men har siden opnået eksplosiv vækst og omsætter i dag for millioner[3].

Frederikke Schmidt var ambassadør for Global Entrepreneurship Week i 2015 og har været fortaler for at sætte innovation på skoleskemaet[4].

Fra 2014-2017 var Frederikke Schmidt desuden partner i netværket Ladies First[5] og var i den forbindelse nomineret til IVÆKST's iværksætterpris for Årets Kvindelige Iværksætter i 2014 blandt andet sammen med Alexandra Balshøj[6].

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Frederikkes stiletter er lavet til dig, der ikke vil have ondt i fødderne Arkiveret 7. april 2019 hos Wayback Machine fra Alt for Damerne.
  2. ^ roccamore, comfortable high heeled shoes Arkiveret 22. maj 2019 hos Wayback Machine fra Kickstarter
  3. ^ Frederikke Schmidt sælger sko for millioner, men var tæt på at gå ned: »Jeg har aldrig prøvet noget så stressende« fra Finans.dk.
  4. ^ Roccamore-stifter: ”Iværksætteri skal på skoleskemaet” Arkiveret 4. august 2020 hos Wayback Machine fra TrendsOnline
  5. ^ Velkommen til Frederikke Schmidt – ny partner i Ladies First (Webside ikke længere tilgængelig)
  6. ^ IVÆKSTprisen 2014 - De nominerede i Årets Kvindelige Iværksætter 2014 er ... fra Youtube.
DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi