Free! - Iwatobi Svømmeklub

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Free! - Iwatobi Swim Club
Genre Sport
Tv-anime
Instruktør Hiroko Utsumi
Forfatter Masahiro Yokotani
Studie Kyoto Animation, Animation Do
Netværk Tokyo MX, TVA, ABC, BS11, AT-X
Original udsendelse 4. juli 201326. september 2013
Afsnit 12
Roman
High Speed!
Forfatter Kōji Ōji
Illustrator Futoshi Nishiya
Udgiver Kyoto Animation
Udgivet 8. juli 2013
Bind 1

Free! - Iwatobi Svømmeklub er en japansk animeserie instrueret af Hiroko Utsumi og produceret af Kyoto Animation og Animation Do. Animen er baseret på romanen skrevet af Kõji Õji, High Speed! (ハイ☆スピード! Hai Supiido!), der fik en hædrende omtale i den anden Kyoto Animation Award konkurrence i 2011, og senere blev udgivet i juli 2013. Animen blev sendt i Japan mellem 4. juli og 26. september 2013.

Plot[redigér | redigér wikikode]

Free! starter med fire drenge - Haruka, Makoto, Nagisa og Rin - før de gik ud af indskolingen. De havde alle deltaget i en svømmekonkurrence og vundet, men deres veje skiltes. Efter et par år mødes Haruka, Makoto og Nagisa igen, da de kommer på gymnasiet. Ikke længe efter udfordrer Rin - som de troede var i Australien - Haruka til at svømme mod ham, og vinder.

Nagisa foreslår at lave en svømmeklub, og at rydde den nedslidte, udendørs pool op, så de kan bruge den. Haruka, Makoto, Nagisa og - senere - Rei, danner Iwatobi Gymnasie Svømmeklubben og arbejder sammen for at gøre klubben til en succes. Rins sejr over Haruka betyder intet for ham, da han indser, at Haruka fuldstændig har stoppet med at svømme og ikke yder sit bedste. Han påstår, at han ikke kan komme over faktummet, indtil Haruka kæmper mod ham, mens han gør sit allerbedste. Medlemmerne af den genoplivede Iwatobi Svømmeklub deltager senere i en svømmekonkurrence mod Rin.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Anime eller manga Stub
Denne artikel om en anime og/eller manga er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.