Gitte Madsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Disambig bordered fade.svg Denne artikel omhandler skuespiller, studievært og underholdningschef Gitte Madsen. For den danske håndboldspiller, se Gitte Madsen

Gitte Madsen (født 23. april 1966) er en dansk autodidakt skuespiller, studievært og underholdningschef for TV 2/DANMARK.

Madsen blev student i 1985 og har en diplomuddannelse i Cultural Management fra 1992.

Hun arbejdede 1986-1991 som skuespiller ved 'Mariehønen' og Teaterkompagniet og var af flere omgange aktiv i Århus Festuge. Hun blev i 1990 leder af Frontløberne og i 1994 informationschef for KaosPiloterne i Århus. I 2000 blev hun strategisk planner og tekstforfatter ved Bates Y&R i København, og tre år senere blev hun underholdningsredaktør for TV 2/Danmark.

I 2007 blev hun morgenvært på Alletiders MorgenTV 2 Radio sammen med Lars Hjortshøj, som hun kendte fra sin tid i Århus. Hun avancerede samtidig til chef for TV 2's underholdningsafdeling. Derudover er Gitte Madsen en populær konferencier og foredragsholder[kilde mangler], ligesom hun af flere omgange har været klummeskribent i diverse magasiner. Hun har desuden været vært på tv-programmerne Kender du typen? på DR1 og TV 2's Den 6. sans.

Fra 1994 til 1997 var hun medlem af Kulturfondens bestyrelse.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]