Goat Simulator

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Goat Simulator
Generelle oplysninger
Udvikler Coffee Stain Studios
Double Eleven (Xbox One)
Motor Unreal Engine 3
Udgivet Microsoft Windows: 1. april 2014
OS X, Linux: 27. juni 2014
iOS, Android: 16. september 2014
Xbox 360, Xbox One: April 2015(forventet)
Genre Sandbox, Adventure
Spiltype Single-player, Multiplayer
Platforme Microsoft Windows, Mac OS X, Linux, iOS, Android, Xbox 360, Xbox One
Medier Køb på deres hjemmeside, hos Steam eller fysiskbutik.
Aldersgrænse Ingen
Eksterne links
GoatSimulator.com

Goat Simulator ("Gede Simulator") er et tredjepersons actionspil udviklet af Coffee Stain Studios. Det blev udgivet til Microsoft Windows via Steam den 1. april 2014, og det blev udgivet til Mac OS X og Linux den 27. juni 2014. Versioner for iOS og Android blev udgivet den 17. september 2014. En version til Xbox 360 og Xbox One bliver udviklet i samarbejde med Double Eleven og har været under udvikling siden august 2014, og forventes at blive udgivet til april 2015.

Spillet er blevet sammenlignet med skateboardspil af udviklerne, men her kontrollere spilleren en ged med hensigt at gøre så meget skade som muligt i en "open-world" verden, uden nogle videre mål, udover at man har nogle præstationsmål. Spillet var helt igennem baseret på en joke prototype fra et lille spilfirma og viste sin tidlige-alfa(early alpha) i YouTube videoer, blev mødt med spænding, opmærksomhed, og fik dem til at udvikle videre på spillet så det kunne blive et udgiveligt spil, men stadigvæk med de mange fejl, som kendetegnet selve spillet.

Spillet modtog blandede anmeldelser; nogle anmeldere gav store kommentarer, og nævnte at det er godt med sådan et initiativ til et humoristisk Sandbox for at eksperimentere, mens andre kritiserede spillets måde at bruge de sociale medier på at popularisere et ellers simpelt og fejlagtigt produkt. Inde på Steam har deres fællesskab dog taget godt i mod spillet, og 90% af anmeldelserne er positive.[1]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Goat Simulator på Steam. Steam. Hentet 2015-04-11. 
computerspil Stub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.