Spring til indhold

Goat Simulator

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Goat Simulator
Generelle oplysninger
UdviklerCoffee Stain Studios
Double Eleven (Xbox One)
UdgiverCoffee Stain Publishing[1] Rediger på Wikidata
SerieGoat Simulator[2] Rediger på Wikidata
DistributørPlayStation Store
Microsoft Store
Steam
App Store
Humble Store
Google Play Rediger på Wikidata
MotorUnreal Engine 3
UdgivetMicrosoft Windows: 1. april 2014
OS X, Linux: 27. juni 2014
iOS, Android: 16. september 2014
Xbox 360, Xbox One: april 2015 (forventet)
GenreSandbox, Adventure
SpiltypeSingle-player, Multiplayer
PlatformeMicrosoft Windows, Mac OS X, Linux, iOS, Android, Xbox 360, Xbox One
MedierKøb på deres hjemmeside, hos Steam eller fysiskbutik.
AldersgrænseIngen
Eksterne links
GoatSimulator.com
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Goat Simulator ("Gede-simulator") er et tredjepersons-actionspil udviklet af Coffee Stain Studios. Det blev udgivet til Microsoft Windows via Steam den 1. april 2014, og det blev udgivet til Mac OS X og Linux den 27. juni 2014. Versioner for iOS og Android blev udgivet den 17. september 2014. En version til Xbox 360 og Xbox One bliver udviklet i samarbejde med Double Eleven og har været under udvikling siden august 2014, og forventes at blive udgivet til april 2015.

Spillet er blevet sammenlignet med skateboardspil af udviklerne, men her kontrollerer spilleren en ged med den hensigt at gøre så meget skade som muligt i en "open-world"-verden, uden nogle videre mål, udover at man har nogle præstationsmål. Spillet var helt igennem baseret på en joke-prototype fra et lille spilfirma. Et forstadie ("early alpha") blev fremvist i YouTube-videoer og blev mødt med spænding og opmærksomhed, hvilket fik dem til at udvikle videre på spillet, så det kunne blive et udgiveligt spil, men stadigvæk med de mange fejl, som kendetegnede selve spillet.

Spillet modtog blandede anmeldelser; nogle anmeldere gav store kommentarer, og nævnte at det er godt med sådan et initiativ til en humoristisk sandbox for at eksperimentere, mens andre kritiserede spillets måde at bruge de sociale medier på at popularisere et ellers simpelt og fejlagtigt produkt. Steam-fællesskabet har dog taget godt imod spillet, og 90 % af anmeldelserne er positive.[3]

  1. ^ Navnet er anført på svensk og stammer fra Wikidata hvor navnet endnu ikke findes på dansk.
  2. ^ Navnet er anført på engelsk og stammer fra Wikidata hvor navnet endnu ikke findes på dansk.
  3. ^ "Goat Simulator på Steam". Steam. Hentet 11. april 2015.
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
computerspilSpire
Denne computerspilsrelaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.