Golfino

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Golfino AG
Virksomhedsinformation
Selskabsform Aktieselskab
Branche tekstilproducenter
Grundlagt 1986
Hovedsæde Glinde, Tyskland
Nøglepersoner Bernd Kirsten, CEO,
Christel Kirsten, formand
Regnskab
Omsætning 36,5 mio. Euro (regnskabsåret 2014/2015)[1]
Organisation
Antal ansatte
250
Eksterne henvisninger
golfino.com/dk

Golfino AG (korrekt stavning GOLFINO) med hovedkvarter i delstaten Slesvig-Holsten i det nordlige Tyskland, er en tekstilfabrikant, der fokuserer på området golf tøj. Golfino brandet blev lanceret den 1. marts 1986 af Christel og Bernd Kirsten. Hver af dem har den dag i dag 50% af aktierne. Den privatejede virksomhed startede som specialister i strik og i dag er den succesfuld leverandør af komplette outfits i sportstøjsektoren, hvis kernekompetence ligger i kombinationen af funktionelle materialer og stilfuldt design. Golfino er markedsleder indenfor den europæiske golf tøjbranche med en høj procentdel af tilbagevendende kunder.

Virksomhedens historie[redigér | redigér wikikode]

I 1986 startede Bernd Kirsten og Christel Kirsten Golfino. Efter den amerikanske Masters sejr af Bernhard Langer i 1985, med en plads på Golf World ranking et år senere - udnyttede Kirsten toppen af begejstringen i Europa og grundlagde Golfino: Et niche brand, der er specialiseret i strik til golf, men som også kan bruges som ren modemærke i hverdagen. Iøjenfaldent design og applikationer var specifikke for moden i 1980'erne, som med held blev indført ved hr og fru Kirstens hårde arbejde i golfsektoren. Golfino blev snart leverandør af komplette outfits, der er af høj kvalitet og af funktionelle materialer. Med hovedkvarter i Glinde, nær Hamburg, en produktion i Porto, Portugal, og en verdensomspændende distribution med mere end 20 egne flagskib butikker og 15 forretninger og mere end 500 shop-in-shops, anses Golfino som europæisk markedsleder i golftøj i dag og har mere end 250 medarbejdere.[2]

Placeringer[redigér | redigér wikikode]

I Tyskland har Golfino flagskibsbutikker i Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München og Westerland på øen Sild. I resten af Europa, fokuserer Golfino på landene: Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Storbritannien, Irland, Østrig, Portugal, Schweiz og Spanien. De steder er placeret i storbyområder som London eller Paris, og i ferie golf resorts som Marbella i Andalusien. Golfino åbnede i 2014 også en flagskibsbutik i den historiske Golf-region i Skotland, Old Course St. Andrews. Siden 2014 er Golfino også aktiv i Kina og i USA. Der er en flagskibsbutik i Palm Beach, Florida.

Mark[redigér | redigér wikikode]

Golfino logoet er en golfspiller set i tilbagesvinget.

Links[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Golfino Pressemeddelelser
  2. ^ Journal Textilwirtschaft: "Golfino expandiert in China"
Odczyt z laty.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.