Google adwords

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Copyright-problem.svgDenne side eller dele heraf lader til at være uretmæssigt kopieret fra https://www.uptime.dk/278-google-ads-adwords.html
Alt indhold der indsættes på Wikipedia skal være i overensstemmelse med Wikipedias politik om ophavsret, og må som sådan kun kopieres fra kilder med en fri licens, og kun med tilstrækkelig kildeangivelse (hvis du har tilladelse til at bruge materialet, så send tilladelsen til info-da@wikimedia.org). Hvis ikke licensforholdene for denne side bliver afklaret inden for kort tid vil siden blive slettet for at beskytte Wikipedia mod eventuel retsforfølgelse.
Se evt. denne sides diskussionsside.

Google AdWords blev første gang lanceret den 23 oktober 2000 og drives af Google, som deres markedsføringsplatform. Google AdWords, som i 2018 skiftede navn til Google Ads, er et PPC annonceværktøj som alle med kan drage nytte af.

PPC[redigér | redigér wikikode]

Google Ads er bygget op som et PPC annonceringsværktøj. PPC betyder Pay Per Click. Dvs det koster dig penge hver gang en bruger klikker på din annonce og du byder på en placering eller søgeord. Hvis der f.eks. er høj konkurrence på et søgeord vil din pris per klik også være dyrere end hvis du f.eks. er den eneste som byder på dit søgeord. En høj konkurrence er ofte en indikation på at der er stor efterspørgsel på det givne søgeord og du rent faktisk kan tjene dine penge ind igen ved at byde på det søgeord.

Med Google Ads får du mulighed for at annoncere på Google, Hjemmesider tilmeldt AdSense, YouTube og Gmail og som kan deles op i søgenetværk, displaynetværk, video og shopping.

Søgenetværk[redigér | redigér wikikode]

Google søgenetværk giver dig mulighed for at oprette søgeannoncer som vises for personer der søger efter noget bestemt på Google. Her byder du x antal kroner får at få din annonce vist.

Displaynetværk[redigér | redigér wikikode]

Google displaynetværk giver dig mulighed for at oprette displayannoncer eller bannerannoncer på hjemmesider der er tilmeldt AdSense netværket. Her får du mulighed får at vise grafiske annoncer får din målgruppe.

Video[redigér | redigér wikikode]

Her får du mulighed for at oprette video annoncer, som kan vises på YouTube. Det er blandt andet de reklamer, som kører inden en youtube video starter eller når der kommer en reklamepause midt inde i videoen. Denne del er noget Google udvikler rigtig meget på og kommer til at blive en større del af deres annonceringsværktøj fremover.

Shopping[redigér | redigér wikikode]

Google shopping giver dig mulighed for at få vist dine produkter direkte på Google. Du uploader dit varekatalog til Google Merchant Center og på den måde kan du få vist dine produkter når personer søger direkte efter bestemte produkter.

Gnome-fs-directory.svgKategori mangler
Denne side hører til i en eller flere kategorier. Kategoriser venligst denne side ved at placere den sammen med lignende emner. Fjern skabelonen efter kategorisering. Bemærk, at kategorier påsat via skabeloner, samt meget generelle kategorier ikke bør betragtes som tilstrækkelige.