Grant Heslov

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Grant Heslov
Grant Heslov 66ème Festival de Venise (Mostra).jpg
Personlig information
Født 5. marts 1963 (57 år)
USA Los Angeles, Californien
Ægtefælle Lisa Heslov
Beskæftigelse Skuespiller
Instruktør
Producer
Manuskriptforfatter
AFI-priser
Årets Bedste Film
Good Night, and Good Luck, 2005

Grant Heslov (født 15. maj 1963) er en amerikansk skuespiller, filproducer, filminstruktør og Manuskriptforfatter. Han er kendt for sin rolle i Good Night, and Good Luck fra 2005, som han også var medproducer og medforfatter på. Han har været nomineret til en Oscar 3 gange.

Heslov startede sin skuespillerkarriere i 1982, med en rolle i tv-serien Joanie loves Chachi. Han fik sin filmdebut i filmen The Journey of Natty Gann fra 1985. I 1998 skrev og instruerede han kortfilmen Waiting for Woody, der handlede om en Woody Allen fan. Han vandt flere festivalpriser for kortfilmen.

Heslov skrev manuskriptet til filmen Good Night, and Good Luck, som han fik Golden Globe-, BAFTA Award- og Oscarnomineringer for. I 2009 instruerede og producerede han filmen The men who stare at goats. I 2012 blev han nomineret til en Oscar for bedste filmatisering som medforfatter på filmen Kamæleonen.

Udvalgte Roller[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerSpire
Denne amerikanske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi