Gus Dudgeon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgMaskinoversættelse og/eller tvivlsomt indhold
Denne sides indhold bærer præg af at være en maskinoversættelse og/eller meget dårligt og uklart formuleret (også kaldet "dåsedansk"). Det vurderes at sproget er så dårligt og eventuelt forkert eller til at misforstå, at det bør omskrives eller oversættes på ny. Du kan hjælpe med at oversætte til korrekt dansk i denne og lignende artikler.
Hvis dette ikke sker inden for kort tid, kan en sletning komme på tale.
Se evt. denne sides diskussionsside eller i artikelhistorikken.
Gus Dudgeon
Født Angus Boyd Dudgeon
30. september 1942(1942-09-30)
Woking, Surrey, England
Surrey Rediger på Wikidata
Død 21. juli 2002 (59 år)
M4 motorway, England
Reading Rediger på Wikidata
Genre Popmusik
Aktive år 1962–2002
Pladeselskab Decca Records
DJM Records
Rocket Records
Associeret med Elton John

Angus Boyd Dudgeon (30. september 194221. juli 2002), mest kendt som Gus Dudgeon, var en engelsk pladeproducer, mest kendt for produktion af mange albums af Elton John.

Dudgeon stiftet med Elton John, Bernie Taupin og Steve Brown pladeselskabet Rocket Records i 1972. Han remasteret mange albums af Elton John i 1995 og også tilføjet bonusspor på de fleste af dem.

Dudgeon og hans kone døde den 21. juli 2002, hvor deres bil kommet væk fra M4-motorvejen mellem Reading og Maidenhead. Den ligsyn indspillet en dom af en hændelig død. Dudgeon døde mindre end to måneder før hans 60 års fødselsdag.

MusikproducerSpire
Denne biografi om en musikproducer er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi