HK Luftfart SAS

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg

HK Luftfart SAS er en dansk faglig arbejdsplads klub under HK Service Hovedstaden, HK Privat.

HK Luftfart SAS har en særoverenskomst, som har sin gyldighed i SAS Danmark. Overenskomstområderne dækker SAS Danmark/SAS Ground Handling, herunder Spirit, Sales, Lønningskontor, Crew Support and Planning, SAS Teknisk, SAS Cargo m.fl.

HK Luftfart SAS deltager blandt andet i forhandlinger, sidder i diverse samarbejdsudvalg, hovedsamarbejdsudvalg, uddannelsesudvalg, bisidder og forhandler ved personlige sager af faglig karakter med eller på vegne af medlemmerne. HK Luftfart SAS rådgiver medlemmerne i faglige spørgsmål, som de har til deres ansættelse og overenskomst.

HK Luftfart SAS er ligeledes en social klub, som vægter det sociale samvær højt. Klubben arrangerer således sociale events og arrangementer, for at styrke det sociale fællesskab, såvel som det faglige.

HK Luftfart SAS har gennem tiden haft forskellige navne, men klubben kan dateres tilbage til 28. september 1939 og klubben kan således fejre 80 års fødselsdag i 2019.