Hannah Montana-afsnit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

I første sæson af Hannah Montana får vi at vide at den almindelige skolepige Miley Stewart i virkeligheden er en stor popsensation, Hannah Montana. I denne sæson bliver vi præsenteret for karakterene og lærer, hvordan Mileys venner reagerer, når de finder ud af hendes hemmelighed.

Bemærkninger[redigér | redigér wikikode]

  • Disney Channel sender afsnittene i tilfældig rækkefølge.

Season 1: 2006 – 2007[redigér | redigér wikikode]

Titel Vist første gang i tv / dansk tv Afsnit Kode
"Lilly, Do You Want to Know a Secret?" 24. marts 2006/ 29. september 2006 1 1.01 S01E01
Miley er urolig over, hvordan Lilly ville reagere, hvis hun fortalte at hun var Hannah Montana. Hun overvejer det, men undlader dog at fortælle det. Til en koncert bryder Lilly ind i Hannah's omklædningsrum og Lilly genkender Miley inde under parykken. Da Lilly finder ud af det, ser hun en mulighed for at blive populær. Miley vil bare ikke have at nogen skal vide det. Da Lilly endelig indser at det er en dum idé at afsløre det, bliver de venner igen.
"Miley Get Your Gum" 31. marts 2006/ 29. september 2006 2 1.02 S01E03
Oliver er blevet smask forelsket i Hannah Montana, som jo rent faktisk er hans bedste veninde Miley! Og da hun ikke er forelsket i ham, kan det blive virkelig svært for hende. Men da Oliver prøver at fortælle Hannah om hans følelser, bliver Miley nødt til at fortælle Oliver hendes hemmelighed. Jackson har købt sig en tøse bil, som han kalder sin "helt nye brugte bil", men han er ikke særlig glad for hans tøseøse. Men det skal Hr. Stewart nok ordne.
"She's a Super Sneak" 7. april 2006/ 6 Oktober 2006 3 1.03 S01E04
Miley og Jackson skal blive hjemme og lave deres kedelige lektier alene hjemme, men i stedet sniger de sig ud af huset for at se den nye film i biografen. Men der for de et syn de aldrig vil glemme. Deres far står sammen med en dame og det sker mange dage, da de faktisk tænker over at han kommer sent hjem hver dag. Og det er ikke noget Miley er særligt begejstret for.
"I Can't Make You Love Hannah If You Don't" 14. april 2006/ 6 Oktober 2006 4 1.04 S01E08
Mileys drømmefyr har inviteret Miley ud, men hurtigt finder hun ud af, at han ikke kan lide Hannah Montana. Men han prøver at give hende en chance og tager af sted til en Hannah Montana koncert med Miley. Men når man skal være 2 steder på én gang kan tingene hurtigt blive besværlige. Imens er Jackson blevet forelsket i Coopers lillesøster og det bliver han nødt til at holde skjult, men det er lidt svært når Jackson faktisk rigtig bare vil være sammen med Cooper i stedet for at lyve for ham.
"It's My Party, And I Lie If I Want To" 21 April, 2006/ 13 Oktober 2006 5 1.05 S01E2
Hannah Montana er inviteret til en stor fest for Kelly Clarkson men de andre vil ikke have Lilly med så Miley er nød til at lyve for hende og siger at festen er aflyst men miley tager der hen men vil hjem igen fordi hun ikke syntes det er sjov uden Lilly... men en fotograf tager et billede af Hannah Montana til festen og kommer det i avisen og Miley prøver at gøre alt for at Lilly ikke ser det men til sidst finder Lilly ud af det og Miley siger sandheden hun følger med alle ud på toilettet som er kendte og har gået rundt med chokolade skæg i en time.. og Lilly forstår det.
"Grandmas Don't Let Your Babies Grow Up To Play Favorites" 28 April, 2006/ 13 Oktober 2006 6 1.06 S01E9
Hannah Montana skal optræde for dronningen af england og hendes farmor kommer og skal se det men når hun er på besøg prøver hun at give Jackson alt sin opmærksomhed fordi Hannah for meget mere. Jackson skal også til volleyball finale men hans makker bliver syg så farmor tager over farmor undskylder Miley at hun ikke har haft tid til hende og alt er godt.
"It's a Mannequin's World" 12 Maj, 2006/ 20 Oktober 2006 7 1.07 S01E10
Miley har fødselsdag og hendes far er inde i en butik hvor der lige er lavet en mannequin dukke af Hannah Montana. Miley's far kigger på tøj men han har så dårlig smag. Miley fortæller Lilly om det og viser hende de grimmeste kjoler han har givet hende. Lilly tager ud til butikken men Robby Ray er der og hun finder en jakke han kan give hende.

han tager den men da hun åbner den til fødselsdagen er det en pink trøje med en kat på der kan sige miav. Miley vil lægge den på grillen men Robby Ray har lavet en fest så alle kan se hende i den. Amber og Ashley vil tage billeder med trøjen i årsbogen og driller hende med den. Men netop som hun skal til at forsvare sig ser hun sin far og i stedet træder hun frem og forsvare trøjen. Til sidst laver Miley og Oliver en dans/sang med Miley's katte trøje og Oliver's hunde trøje.

"Mascot Love" 26 Maj, 2006/ 20 Oktober 2006 8 1.08 S01E14
Miley og Lilly har ikke så meget tid sammen fordi Miley er Hannah Montana så de beslutter at begynde til chearleadning. Men Miley og Lilly for det ikke helt som de havde regnet med. Fordi det er kun Lilly der kommer på holdet og Miley bliver maskotten den lille pirat på trehjulet cykel. Men da Miley bliver fyret vil Lilly ikke stoppe fordi hun syntes at det er sjovt, så de bliver uvenner. Men dagen efter skal Miley som Hannah Montana til koncert ved nogle seje fyre men hun bliver med Lilly og dropper koncerten og Lilly bliver ved med chearleadning.
"Ooh, Ooo, Itchy Woman" 10 Juni, 2006/ 27 Oktober 2006 9 1.09 S01E04
Miley's klasse skal på campingtur og Lilly og hende selv skal sove i telt sammen med Amber og Ashley. Men der bliver et være rod. de skændes og er sure. Oliver skal lægge i telt med nogle dumme drenge som driller og gør nar af ham. Så om natten har Oliver og Miley og Lilly aftalt at de vil skræmme Amber og Ashley. Oliver rykker i teltet og Miley og Lilly bliver trækket ud og lader som om de brækker ben. Men de kommer til at gemme sig i en brændælde busk. Miley skal til interview med Hannah Montana og det kløer efter brænælderne. Så Hannah må sammen med Lola (Lilly i forklædning) lave klø dansen som er meget smit som siger de.
"O Say, Can You Remember the Words?" 30 Juni, 2006/ 27 Oktober 2006 10 1.10 S01E13
Miley skal til drama og hun får Oliver som makker. Han er ikke særlig god til det og da hun siger det til sin far kommer han til at høre det ved et uheld, så han bliver sur. Miley har det så dårligt med det at som Hannah Montana, da hun skal synge national sangen, glemmer hun teksten og da hun skal optræde på scenen som Hannah Montana kan hun ikke huske sin egen sang tekst. Men så kommer Oliver og redder det og hun kan huske det igen og hun undskylder Oliver.

Jackson har fået besked på at gemme slik for Rico og spiser det selv men han bliver glad for det og kan ikke stoppe med at spise slik. Men da han så drømmer at han sidder i en stol med meget slik omkring sig og rico så kommer og er stærk med en masse lækre tøsser dropper han slikket.

"Oops! I Meddled Again" 15 Juli, 2006/ 3 November 2006 11 1.11 S01E07
En pige med navn Becca Weller har skrevet en mail til Hannah Montana, og Miley og Lilly finder hurtigt ud af at det er Becca fra deres skole. Hun skriver hun er vildt forelsket i en dreng tre skabe væk fra hende´, som viser sig at være Oliver. De siger det til Oliver og pludselig ved han ikke hvad han hedder. Men han invitere hende ud, men da hun sender nogle mail's mere går det helt galt så Oliver må slå op men det skal han ikke alligevel så Miley tager et kyllingekostume på og flyver hen til dem.

Det går ikke bedre for Jackson. Den lille plageond Rico for ham til at fare rundt og til sidst skal han have kyllingekustume på men fordi Miley skal redde Oliver skal hun tage det på i stedet for Jackson.

"That's So Suite Life of Hannah Montana (Special)" 28 Juli, 2006/ ? 2008 Special
Raven kommer til Tipton og skal designe tøj til London, men London ikke gider at tage Raven's tøj på. Hannah Montana kommer til The Tipton og ser det tøj som Raven har designet og vil gerne have det på til hendes koncert men London siger at den er specialdesignet til hende.
"On the Road Again" 28 Juli, 2006/ 3 November 2006 12 1.12 S1E12
Hannah Montana har været til koncert og har boet på the Tipton hotel, (fra Zack og Cody's Søde Hoteliv,) og da slik pigen Maddie genkender Robby Ray som også var stjerne bliver hun ælde vild og siger til Hannah at hun ikke kunne leve med sig selv, hvis hun vidste at det var hende selv der holdt Robby Ray tilbage. Så i løbet af ugen sørger Miley for at hendes far kommer op at optræde igen. Men da Rozy så skal passe Miley og Jackson er hun lidt for meget hun slipper dem ikke af syne, 'fordi Rozy er som en puma'. Så til sidst tager de hen til koncerten og de for deres far med hjem igen.
"You're So Vain, You Probably Think This Zit Is About You" 12 August, 2006/ 3 November 2006 13 1.13 S1E06
"New Kid In School" 18 August, 2006/ 10 November 2006 14 1.14 S1E14
Zombiejægeren Jake Ryan er lige begyndt på skolen og vil være som et almindeligt menneske. Men alle hænger op af ham og han må alt for lærene og han for Miley's skab bygget 4 gange ud til ham. Til sidst bliver hun så sur at hun fortæller en journalist at hun er Hannah Montana men hun fortrydder det og hendes far for en god idé til, hvordan hun kommer ud af krisen efter at hun skal komme om efter middagen og han siger alt muligt som at hun var Olsen-tvillingerne i sidste uge begge på en gang og han redder hende.
"More Than a Zombie To Me" 8 September, 2006/ 10 November 2006 15 1.15 S1E16
Efter den nye dreng "zombiejægeren Jake Ryan" er begyndt har Miley været sur på ham. Hun kan ikke lide ham hun syntes han er selv glad, men da hun får at vide, at hun skal spille sammen med ham sker der noget. Hannah prøver at overtale ham der laver serien om at hun ikke skal kysse jake men det bliver som det er sagt. Men da jake så endelig skal til at kysse Hannah bliver Hannah/Miley forelsket i ham. Men ham der laver serien stopper lige da de er en milimeter fra hinanden. Kysset bliver aflyst og hun skal kysse zombie hunden i stedet for Jake Ryan. Til 70'er festen på skolen har Jake inviteret Lilly fordi Miley sagde nej til ham tre gange, men nu vil Miley have ham. Men Lilly vil ikke give Jake til hende, så Miley klæder sig vildt lækkert på og Lilly og Miley slås om Jake til sidst bliver de så sure at de smider hinanden i maden. Ude på toilettet undskylder de hinanden og gider ikke snakke med Jake mere.
"Good Golly, Miss Dolly" 29 September, 2006/ 17 November 2006 16 1.16 S1E18
Miley's gudmor tante Dolly og Miley afsløre at hun er forelsket i Jake Ryan. Men hun kommer til at sige det ind i et videokamera som hun har med som er tændt og Oliver kommer sammen med Lilly og beder Miley sige farvel i en video til deres rektor som skal på pension. Men kameraene er ens og Oliver tager det forkerte til klipning og klippene er Jake Ryan, så han kan se Miley sige det hvis de ikke for det igen. Så tante Dolly sniger sig ind på skolen sammen med dem og leger rengørningskvinde mens Miley tager båndet. Men Miley får dog lidt burger, pomfritter og milkshake i hovedet i en skrælle spand hun gemmer sig i. Dagen efter på skolen vil Miley sige til Jake at hun godt kan lide ham, men hun ventede for længe og Jake er begyndt at flirte med en pige der hedder Rachel. Miley bliver lidt ked aff det, men hendes far og tante Dolly hjælper hende igen.
"Torn Between Two Hannahs" 14 Oktober, 2006/ 17 November 2006 17 1.17 S1E26
Miley's kusine Luann kommer på besøg, men Miley har aldrig været så glad for hende. Så Miley er knap så rar ved hende hele tiden, og hun ligner Miley på en prik. Men Luanne bliver ked af det og Miley undskylder hende og de er gode venner for en stund. Luann er jalux på Miley med at hun er Hannah Montana og efter at Miley indviterede hende med til en stor fest men Luann tager Miley's paryk og spærre Miley inde i hendes skab og tager til fest med Lilly som er klædt ud som Lola. Miley kommer fri og ringer til Oliver og beder ham køre hender derover. Derovre vil Luann afsløre Mileys hemmelig hed ved at tage parykken af men de når at stoppe hende. De ved ikke hvem der er den rigtige Miley og derfor får Oliver en idé han siger "begge to kys mig!" Luann siger "Okay!", men miley siger "Aad..!", og Oliver ved at den rigtige Miley er hende der sagde "aad..!", fordi Luann godt kan lide Oliver lidt, og Miley vil aldrig kysse Oliver. Miley's far undskylder, at han ikke troede på at Luann var ond.
"People Who Use People" 3 November, 2006/ 24 November 2006 18 1.18 S1E19
Miley har været lun på Jake længe, og da hun er til en overrækning for "bedste teennager kys" med Jake, får hun at vide at han har slået op med sin kærste, men da hun lige tror at han er fri ser hun ham med en anden pige. Miley finder sin egen dreng som hedder Willis som hun kan spille lækker overfor, og da hun finder ud af at han er afgangselev bruger hun også det mod Jake. Hun gør det for at han kan se at det er Miley han vil have og ikke den anden pige. Men uden hun ved det er det det samme som Jake har gang i. Til en bowlingfest hvor alle fire er der finder Miley ud af at Willis kun er afgangselev for femte klasse, hvilket vil sige at han kun er 11 år. Miely møder Jake dagen efter og tror at han har sagt til alle at hun var på date med en på 11 år. Men Jake er så sød at han kunne se hvor ked af det hun var og havde derfor ikke sagt noget. Miley og Jake vil ikke være den første der indrømmer at de kan lide hinanden, så Jake kysser Miley og de bliver kærster. Da Jake invitere Miley ud på date siger han "Vil du med ud at spise lørdag aften om 4 måneder?", fordi han skal lave en film og så bruger Miley, Miley Stewart-finden som er at kaste ham ned af en lille skrænt.
"Money for Nothing, Guilt for Free" 26 November, 2006/ 5 Januar 2007 19 1.19 S1E15
Miley's lære vil have at alle skal samle penge ind til velgørenhed. Men Amber og Ashley har forældre i en bank og de vil give mange penge. Men Miley, Lilly og Oliver slidder i det og får næsten ingen penge. Så til sidst finder de ud af at Hannah Montana sikkert vil kunne skaffe nok penge, hvilket lykkedes. Men da Sarah fra deres klasse så kommer forbi og fortæller hvor meget hun har slit for at gøre et formål og vil bruge alle 300$ man vinder til gode formål, beslutter de tre venner at give alle deres penge til hende. Men hun vil ikke have dem, så om aftenen på et marked giver Hannah Montana pengene væk. Men Oliver er kommet til at sige at Sarah havde så mange penge så Amber og Ashley havde fået flere af banken. Men deres billede bliver et i suppekøkkenet efter at Lilly og Miley siger at de vil gøre rent i det meget beskitte suppekøkken, og det vil de aldrig blive trætte af.
"Debt it Be" 1 December, 2006/ 12 Januar 2007 20 1.20 S1E20
Miley's far Robby Ray vil give Jackson og Miley et kreditkort, og siger at de kun må bruge det i nødstilfælde. Men Miley er på et loppemarkede med Lilly og kommer til at bruge for mange penge. Men da hun vil give tingene igen og have pengene tilbage, er markedet væk. Jackson får en idé med at hun kan sælge de Hannah Montana ting, som hun ikke bruger på internettet. Jackson finder et par øreringe og dem sælger de med meget andet. Men de ved ikke at deres far har kigget og finder ud af det og han siger at øreringene skal dem hun har fået dem af skal have dem tilbage. Miley finder damen der har købt dem og der bliver problemer med at få dem tilbage. Og til sidst giver deres far dem en ordenlig lærestreg da det nummer med damen var et han havde planlagt.
"My Boyfriend's Jackson and There's Gonna be Trouble" 1 Januar, 2007/ 19 Januar 2007 21 1.21 S1E24
En fotograf følger med hjem til Hannah Montana og tror at Jackson er hendes kæreste. Det står i avisen og alle er chokeret at dem hun kender. Det er meningen at Jackson skal slå op med Hannah til en stor fest hvor pressen sikkert vil få et kig. Men da Jackson får et sejt ur, en ny ven og sej bil siger han i stedet for "Jeg elsker dig Hannah!". Miley er sur da de kommer hjem, men Jackson får hende overtalt til bare at holde det i en uge. Men i løbet af to dage har han glemt sin bedste ven og Miley er ved at få nok af ham. Til et interview med Hannah siger hun at hun er færdig med Jackson, men så kommer Jackson og alle kan bedre lide ham end Hannah. Miley bliver ked af det i sig selv, men Jackson gør det hele godt igen og siger at det er Miley der gik med til at lade som om de var kærster.
"We Are Family: Now Get Me Some Water!" 7 Januar, 2007/ 26 Januar 2007 22 1.22 S1E22
Miley får ved et uheld Jackson fyrret fra sit job og han bliver nød til at være Hannah Montana's assistent. Men Jackson får lavet vildt meget rod i det hele og det går så dårligt, at han kommer til at skade en drengs ryg. Det viser sig, at det er den dreng Hannah Montana skulle have danset med til præmieren for hendes nye sang 'I Got Nerve', så Jackson bliver nød til at danse og uden at Hannah ved det. Jackson laver rod i det hele og han ved godt at han er fyrret. Men Miley har det dårligt over at han ikke har noget job så hun klager til Rico og han siger at Jackson må komme tilbage, hvis at Miley danser med ham til den store dansekonkurrence og det ender godt.
"Schooly Bully" 19 Januar, 2007/ 2 Februar 2007 23 1.23 S1E25
Der begynder en ny pige på Miley's skole med øgenavnet "Knækkeren". Hun er stærk og alle er bange for hende. Miley er ikke så sikker på at hun er så slem som hun ser ud til så hun prøver at blive venner, hvilket hun dog fortryder. Miley og Lilly blive filtret sammen i håret for læbestift i ansigtet og er ved at blive tæsket. Men så kommer Roxy og siger til dem at de skal sige det til inspektøren men de vil ikke. Så Roxy klæder sig ud som et barn og flytter til skolen og beskytter dem så meget at de går amok over det

og sådan for man dem til at sige det fordi Roxy er som en puma.

"The Idol Side of Me" 9 Februar, 2007/ 30 Februar 2007 24 1.24 S1E17
"Smells Like Teen Sellout" 2 Marts, 2007/ 20 April 2007 25 1.25 S1E23
Hannah er den første der får lov at prøve den nye parfume med hindbærlugt, men hun har et problem med hindbær. Hun brækker sig af lugten efter en gammel historie som meget lille. Men hun får en sej bil for at være med til et stort interview om parfumen. Hun lyver til interviewet, men Lilly kommer til at sige at man nogle gange griner når hun lyver og hendes onkel hikker inden interviewet, så det gør Hannah også. Manden der står for interviewet siger at han sveder som en gal når han lyver, så til sidst går det så dårligt at hun siger sandheden. Det ender godt, men hun mister bilen.
"Bad Moose Rising" 30 Marts, 2007/ 27 April 2007 26 1.26 S1E21

Season 2: 2007 – 2008[redigér | redigér wikikode]

Titel Vist første gang i tv / dansk tv Afsnit Kode
"Me And Rico Down By The School Yard" 23 April, 2007/ 17 August 2007 27 2.01 S1E03
"Cuffs Will Keep Us Together" 24 April, 2007/ 17 August 2007 28 2.02 S1E01
"You Are So Sue-able To Me" 25 April, 2007/ 22 August 2007 29 2.03 S1E02
"Get Down, Study-udy-udy" 26 April, 2007/ 22 August 2007 30 2.04 S1E04
"I Am Hannah, Hear Me Croak" 27 April, 2007/ 29 August 2007 31 2.05 S1E06
"You Gotta Not Fight for Your Right to Party" 4 Maj, 2007/ 29 August 2007 32 2.06 S1E07
"My Best Friend's Boyfriend" 18 Maj, 2007 33 2.07 S1E09
"Take This Job and Love It" 16 Juni, 2007 34 2.08 S1E10
"Achy Jakey Heart (1) - (2)" 24 Juni, 2007 35/36 2.09/10 S1E11/12
"Sleepwalk This Way" 7 Juli, 2007 37 2.11 S1E13
"When You Wish You Were The Star" 13 Juli, 2007 38 2.12 S1E05
"I Want You to Want Me…To Go To Florida" 21 Juli, 2007 39 2.13 S1E08
"Everybody Was Best Friend Fighting" 29 Juli, 2007 40 2.14 S1E15
"Song Sung Bad" 8 August, 2007 41 2.15 S1E15
"Me and Mr. Jonas and Mr. Jonas and Mr. Jonas" 17 August, 2007 42 2.16 S1E17
Robby skriver en sang til gæste stjernerne Jonas Brothers, hvilket gør hans datter Miley jaloux. Hun kommer op med en plan for at prøve at få sin far, til at tilbringe mere tid sammen med hende, og skaber en splid mellem Robby og Jonas Brothers, som til sidst bliver lappet. Som afsnittet slutter, synger Hannah og drengene sammen We Got the Party. Senere, forbereder Hannah og hendes far sig på at overraske drengene med skumfidus pistoler, men bliver selv overrasket i stedet.

I mellemtiden, forbereder Jackson sig på at vinde $5.000 ved at overgå kængurustylte rekorden på 24 og 6 minutter. Imidlertid, snyder Rico ved at tage tid på ham, og lader ham hoppe i 4 time ekstra uden at fortælle det til Jackson.

"Don't Stop Til You Get The Phone" 21 September, 2007 43 2.17 S1E22
"That's What Friends Are For?" 19 Oktober, 2007 44 2.18 S1E24
"Lilly's Mom Has Got It Goin' On" 10 November, 2007 45 2.19 S1E16
"I Will Always Loathe You" 7 December, 2007 46 2.20 S1E18
"Bye Bye Ball" 13 Januar, 2008 47 2.21 S1E20
"(We're So Sorry) Uncle Earl" 31 Marts, 2008 48 2.22 S1E26
"The Way We Almost Weren't" 4 Maj, 2008 49 2.23 S1E19
"You Didn't Say It's Your Birthday" 6 Juli, 2008 50 2.24 S1E25

Se også[redigér | redigér wikikode]