Hannibal Hildorf

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Formatering
Denne artikel bør formateres (med afsnitsinddeling, interne links o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Text document with shapes.svg CV?
Denne artikel ligner et CV og kunne trænge til at ligne en encyklopædi-artikel (med neutral synsvinkel, afsnitsinddeling, løbende tekst, interne links o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual

Hannibal Henrik Hildorf (født 27. september 1979 i Køge) er en dansk sanger, entertainer og clairvoyant.

Hildorf er uddannet som og har arbejdet som social- og sundhedshjælper.[1] Hildorf er opvokset i Ejby, og har medvirket i en del danske tv-programmer som Talent 2008 og Jagten på den 6. sans.

Hildorf modtager et diplom, vedr.: Clairvoyance, d. 10/8-2002, som bekræftelse på at Hildorf, har gennemført uddannelsen og har bestået eksamen, som "Clairvoyant Rådgiver"- idet Hildorf nu har lært at arbejde, med sine medfødte clairvoyante evner, til glæde for andre. Hildorfs underviser er mediet: "Lone Hertz".

Hildorf arbejder for første gang på en stand, på helsemesse i året 2004, via helsemesse-arrangør: Inge og Susanne/daninfo. Hvor Hildorfs spirituelle/clairvoyante arbejdsform består i at udføre, "Krystal-Clairvoyance" til kunderne, som fra af, bliver Hildorfs faste tradition, med sit arbejde på årets helsemesser, rundt omkring i landet - (Kbh, Fyn og Jylland).

Hildorf optrådte første gang som fem-årig på scenen med musik og sang, og udgav i 2004 sit første album Stjerner der blinker samt sin første single-cd Du skal sig`det med blomster i 2006.

Hildorf første tv-debut er som 5 årige i entertainerrollen, som "klovnen Poppe" som gæst med sang/musik-underholdning på sendefladen Kanal København i selskab af tv-værten: "Mette Hoffmeyer" som Hannibal flere år gæster igen til et interview i hendes tv-program: "Mettes Mix"

Hildorf gæstede radioprogrammet "Monkey Business" på P3 som DJ Happy Hannibal, hos Mads Vangsø og Adam Duvå Hall i året 2005/2006

I året 2007 udgav Hildorf en musikvideo, med titlen: "Du skal sig`det med blomster".

Dansk Melodi Grand Prix var inspiration til Hildorfs sangkarriere, med kunstnere, så som "Kirsten og Søren" med sangen "Ka' du se hva' jeg sa'" fra 1988.

Hildorf udgav sin første bogudgivelse i 2010 med titlen Henrik Waldorfs Dagbog via forlaget Books on Demand

Hildorf lagde i 2007 stemme til computerspilet: "FLIPSIDE" i samarbejde med en gruppe studerende fra DADIU – som står for Det Danske Aka- demi for Digital, Interaktiv Under- holdning og er en sammenslutning af ni kandidatuddannelser og tre kunstskoler i Ålborg, Viborg, Århus og Københavnsområdet.

Hildorf medvirkede i kortfilmen "Et andet sted" i 2006. Instruktør: Tea Lindeburg, Manuskript: Tea Lindeburg & Christian Torpe

Hildorf udgav sin første Tyske digitale single: "Sag es mit Blumen" i foråret 2011.

Hildorf udgiver hen i året 2012,"Henrik Waldorfs Dagbog" som e-bog via iTunes/digitalt.

Hildorf medvirker som gæst i radio-programmet: "Mortens Aften" - og præsenteres med titlen: "den clairvoyante dansktopsanger" og blev interviewet af radio-værten: Morten Vammen på radio-kanalen: "Radio 24/7", sendt live om aften i foråret 2012.

Hildorf medvirker med sine medfødte clairvoyante evner, i Reportage-serien: "Spøgelsesjægerne" - Sbs-tv- sendefladen, Kanal 5, 2013.

Hildorf debuterede i september 2013, i kommunalpolitik, med sit politiske parti: "Hjertepartiet" i sin bopælskommune, Frederiksberg. Hildorf kom ikke ind i byrådet på Frederiksberg, men "Hjertepartiet" fik 121 stemmer, (92 personlige stemmer) vedr. kommunevalget d. 19 Nov. 2013.

Hildorf udgav i november 2013 200 fysiske cd-singler: "Sag es mit blumen" til udenlandske radio/tv-stationer, primært til Tyskland.

Hildorf viser i april måned - 2014, både entertainer/sanger-siden, udover den clairvoyante medfødte side i 2 timers "live-tv" i reportageserien: "Paparazzi" på Ekstrabladet.dk

Hildorf optræder d. 4/6-2014 vedr. "Distortion - Dansktop". I selskab med "Dario Campeotto", "DJ HVAD" og Dj`en, "Kenneth Bager" På Torvet, Sjællandsgade, Nørrebro. Her kan Hildorf fejre sit 30 års-scenejubilæum, som entertainer/sanger, idet Hildorf optrådte første gang offentligt på en scene, med entertainment/sang-musik i en alder af 5 år.

Hildorf optrådte 25 september 2014. I programmet: "Jeopardy" - (TV3) i en "Specialudgave" hvor "Dansktoppen møder Hevymetal", hvor Hildorf er i selskab, med øvrige dansktopkunstnere: "Michelle Nielsen" - som har udgivet sin "EP" - "Made in Germany" (2014). Samt 3. deltager: "Brian "Fætter" Pedersen" (Fra det danske band: "Butterflies"). I "Jeopardy" - (TV3) Smider Hildorf sine "lykkebringende" - "Dansktophåndtegn" til alle undervejs i programmet.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Sanger Stub
Denne sangerartikel er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi