Hasle Idrætsforening

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Hasle IF
Hasle IF - Clubhouse.jpg
Klubhuset i Hasle.
Klubdetaljer
Fulde navn Hasle Idrætsforening
Kaldenavn(e) HIF
Grundlagt 22. marts 1905
Hjemmebane Hasle Stadion
Kapacitet 1500 tilskuere
Formand Leif Nielsen
Cheftræner Richardt Sølvertorp
Liga  Bornholmsserien
Liga 2008 Bornholmsserien, 1. plads
Andet
CVR-nummer 29332533
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Hjemmebane
Kit left arm red stripes.png
Spilledragt
Kit body stripesonwhite.png
Kit right arm red stripes.png
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Udebane

Hasle Idrætsforening (eller Hasle IF, HIF) blev grundlagt den 22. marts 1905 i Hasle, Bornholm. Foreningen har sportsgrene som fodbold, håndbold, badminton, bordtennis og flere andre på programmet.

Klubhuset[redigér | rediger kildetekst]

Det klubhus, man i dag ser fra Damløkkevej, er resultatet af de drømme, man havde tilbage i 50'erne. Dengang havde man ikke noget klubhus, og omklædningsfaciliteterne var derfor ikke-eksisterende. I 1971 begyndte man opførelsen af det ”nye klubhus”. Det gamle klubhus, der ligger bag opvisningsbanen, eksisterer stadig og anvendes i dag som børnehave. Det ”nye klubhus” blev indviet den 2. september 1972. Man drømte dengang store drømme og havde ideer, der aldrig blev til noget. Der har været en svømmehal og meget andet på tale. 14 år efter var der ikke plads nok, og man opførte ”salen” (bordtennis, banko, gymnastik og festlokale). Seneste etape var i 2000, da man i anledning af DGI's landsstævnet 2002 udvidede kælderen med mødelokale, kontor og omklædningsrum.

Hasles første hold i fodbold 2006.

Forældreforeningen[redigér | rediger kildetekst]

Forældreforeningen blev dannet den 15. september 1980. I foreningens formålsparagraffer står der bl.a., at foreningens formål er at passe kioskerne i klubhuset og i hallen m.v. Det er også foreningen, der har pølsevognen, som ofte kan ses ved festligheder i byen, så som Sildefest og andet. Forældreforeningen er også kendt som en glad tilskudsgiver til diverse ting, der kan forbedre ungdomsarbejdet eller miljøet i klubben. Der er blandt andet givet tilskud til de to legepladser, de første petanquebaner og beachvolleybanen.


Medlem af[redigér | rediger kildetekst]

Ekstern henvisning[redigér | rediger kildetekst]