Heidi, Del 1 (Langt fra Las Vegas)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Heidi, Del 1 er det niende afsnit i første sæson af den danske sitcom Langt fra Las Vegas. Den blev vist første gang den 24. april 2001. Afsnittet er instrueret af Jarl Friis-Mikkelsen og skrevet af Casper Christensen.

Resumé[redigér | redigér wikikode]

I starten af denne episode er Jump-start holdet netop hjemvendt fra en skiferie. Casper var sammen med en tysk pige kaldt Heidi på turen og Robert faldt ned og brækkede sine ben. Heidi kommer nu til Danmark for at besøge Casper, men Casper har ikke fortalt Anne om dette så hun bliver skuffet over at Casper – endnu en gang – har løjet for hende, da Heidi dukker op.

Vinduerne på Jump-Start er ødelagt så de kontakter 'de kendtes tømrer', Thor Fintasdottir, men han dukker ikke op og Casper bliver meget træt af ham. Imens Jumpstart-staben har været væk har en superhelt kaldt 'Sonnyboy' beskyttet København. Han bliver set i episoder hvor han stopper en kamp mellem en Brøndby og en FCK fan. Senere modtager Casper en invitation til et stort bal på Amalienborg og Niels vil meget gerne være hans partner, men den idé er Casper ikke helt med på.

Casper fortæller Heidi at hun må rejse tilbage til Tyskland, men han kan ikke overtale hende og hun bliver. Kenny prøver på at have en affære med Lisa, men hun afslår ham.

Karaktere[redigér | redigér wikikode]

Gæste stjerner[redigér | redigér wikikode]