Hjælp-diskussion:Wikilinks

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Omskrives[redigér wikikode]

Denne artikel burde omskrives wikilinks er ikke kun en wikipedia begreb og det er også noget vrøvl at wikilink burde skives med stort fordi at wikipedia er et navn.--Jan Friberg 18. mar 2007 kl. 08:49 (CET)

Jeg troede seriøst ikke at ordet wikilink blev brugt andre steder end indenfor Wikimedias område? Kan du give et eksempel?
Som det ses starter artiklen også med lille w og forklarer efterfølgende at det ofte skrives med stort W. Vores egen forside starter med stort: "Velkommen til Wikipedia!". Den engelske (som vel må være den der sætter standarden for et oprindeligt engelsksproget koncept) skriver "Welcome to Wikipedia". Dette bruger jeg som argument for at Wikipedia bør staves med stort. Det medfører så at man kan fristes til at skrive Wikilink, interWiki og andre afledninger af Wikipedia med stort. Det ses at mange gør det, og derfor beskrev jeg det i artiklen.
G®iffen 18. mar 2007 kl. 10:32 (CET)
Wikilinks er et wikibegreb ikke et wikipediabegreb. Menes det at det er et wikipediabegreb skal artiklen ligge i wikipedia eller hjælp-navnerummet. Selvom Wikipedia skal have stort begyndelsebpgstav betyder det ikke at aflede udtryk skal have det.--Jan Friberg 18. mar 2007 kl. 16:52 (CET)