Hjælp:Kilder/Tekstskabelon/Svar

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Til info-daAt sign.svgwikimedia.org.

Jeg, ‹angiv navn›, tilkendegiver hermed, at jeg er skaber af og/eller enerettighedshaver af ‹angiv værk›, fundet på URL ‹angiv link-adresse til værk›.

Jeg giver hermed tilladelse til frigivelse af det/de angivne værk(er), under licensen Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported. I det efterfølgende vil begrebet "værk"/"værket" blive anvendt - uanset, om der er tale om et eller flere værker.

Jeg accepterer, at jeg giver hvem som helst rettigheder til uindskrænket anvendelse (også i kommercielt øjemed) og til at skabe afledte værker i alle henseender, så længe de for den valgte licens angivne betingelser og gældende lovgivning overholdes.

Jeg er opmærksom på, at jeg i enhver henseende beholder ophavsretten til mit værk, og at jeg bibeholder retten til at blive krediteret i henhold til den angivne licens' betingelser. Eventuelle afledte værker skabt af andre behøver ikke blive krediteret til mig.

Jeg er opmærksom på, at den valgte licens kun omhandler ophavsrettigheder, og at jeg bibeholder retten til at agere fornødent over for folk, der anvender værket på en injuriepådragende måde, i strid med privatlivsrettigheder, varemærkelovgivning m.fl.

Jeg accepterer, at jeg ikke kan fortryde denne tilladelse samt, at værket kan forblive permanent på Wikimedias projekter.

‹sted› den ‹dato›, ‹angiv navn›