Hjælp:Versionssletning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne side er en hjælpeside på den danske Wikipedia.
Siden indeholder basal eller avanceret information om dansk Wikipedia og eventuelt teknisk vejledning. Se oversigten over alle hjælpesider under Hjælp.

Versionssletning er en funktion der gør det muligt for administratorer at usynliggøre dele af sidehistorikken. En sådan handling kan skyldes mange faktorer; f.eks. en tilføjelse af ophavsretsligt beskyttet materiale, der strider imod ophavsretspolitikken, eller personlige informationer, der ønskes slettet.

Hvor kan jeg anmode at få slettet noget fra historikken?[redigér | rediger kildetekst]

Du kan bede om at skjule indholdet af en valgt version, brugernavnet/IP-adressen på bidragyderen til sideversionen, eller redigeringsbeskrivelsen.

Personlige oplysninger[redigér | rediger kildetekst]

Ved at kontakte en administrator pr. e-mail, eller via IRC-kanalen. Hvis du også vil skjule oplysningen for administratorerne, skal du henvende dig til en forvalter på e-mailadressen stewards@wikimedia.org eller IRC-kanalen #wikimedia-stewards. Upload aldrig personlige oplysninger i en offentlig anmodning til en administrator eller forvalter, men kun i privat korrespondance med vedkommende.

Ophavsretsligt beskyttet materiale/andet[redigér | rediger kildetekst]

Ved at skrive et indlæg på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance eller kontakte en administrator direkte via f.eks. den pågældendes diskussionsside eller e-mail.