Hotel Skt. Annæ

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Dette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Stop hand nuvola.svg Denne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Stop hand nuvola.svg Denne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

Hotel Skt. Annæ[1] er et moderne boutique hotel i det indre København, nær Nyhavn og på kanten af det historiske område Frederiksstad. Dets navn er inspireret af hotellets beliggenhed: Sankt Annæ Plads.

Hotellet har gennemgået en renovering i 2016 og 2017. Det nye design og interiør er skabt i samarbejde med Space Copenhagen. Designduoen har blandt andet stået bag indretning og dekoration af hvert enkelt af hotellets Deluxe værelser, samt hotellets lounge område, reception og atriumgård. Hotellets farvepalette er valgt ud fra den danske maler Vilhelm Hammershøis (1864-1916) farveskala. Hans farveholdning[2] er stringent med især sort, hvid og brune toner i afstemte nuancer.

Eksterne Links[redigér | redigér wikikode]

Noter[redigér | redigér wikikode]