Hungry.dk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hungry.dk er en dansk online takeaway-portal med hovedsæde i Aarhus-forstaden Lystrup. Virksomheden har tidligere været placeret i Risskov ved Aarhus. Hungry.dk blev stiftet den 29. november 2012 og lanceret i marts 2013. Virksomheden blev stiftet af Morten Larsen, som også er tidligere direktør i Just-Eat. I dag er den administrerende direktør Rune Risom.

Hungry.dk håndterer dagligt bestillinger fra omkring 1.400 restauranter i Danmark.[1][2] Siden giver de besøgende mulighed for at bestille takeaway som bl.a. sushi og pizza online eller gennem en mobilapp til smartphone.[3][4]

Hungry.dk kendes også for deres velgørenhedsprojekt Give Away, hvor de samarbejder med 'Projekt Udenfor', Kirkens Korshær og Hus Forbi, om at donere mad til hjemløse i Danmark.[5] Derudover gjorde takeawayportalen det i 2014 muligt at betale med bitcoin ved madbestillinger.[6] I december 2017 meddelte virksomheden dog, at man havde måttet afskaffe denne betalingsmulighed igen.[7]

Virksomheden er en del af Hungry Group[8], som er etableret i 2015[9] med det formål at udbrede Hungry.dk-konceptet til flere markeder. Hungry Group er i dag tilstede i Danmark, Irland[10] og Holland[11].

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Mad og drikkeStub
Denne artikel om mad eller drikke er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.