JFK: Reloaded

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
JFK: Reloaded
Generelle oplysninger
Udvikler Traffic Software
Designer Kirk Ewing
Udgivet November 21, 2004
Genre First-person shooter
Spiltype Single player
Platforme Windows
Medier Download

JFK: Reloaded er et kontroversielt Edutainment first-person shooter spil som genskaber John F. Kennedy mordet.udgivet af det skotske Traffic Software.

Gameplay[redigér | redigér wikikode]

JFK: Reloaded sætter spilleren i rollen som Kennedys formodede morder, Lee Harvey Oswald.Man får point efter hvor tæt man spillede efter Warrenkommisionens rapport om mordet.Ifølge virksomheden var det primære mål med spillet "at fastlægge de mest sandsynlige kendsgerninger om, hvad der skete den 1963/11/22 ved at køre verdens første masse-deltagelse retsmedicinske konstruktion", den teori er, at en spiller kunne hjælpe med at bevise, om Lee Harvey Oswald havde "mulighed for at begå forbrydelsen"[1], og dermed bidrage til at støtte eller afkræfte Warren Kommissionens konstateringer.

Kritik[redigér | redigér wikikode]

Reloaded blev fordømt af den nu afdøde senator Edward Kennedy , den afdøde præsident Kennedys bror, som foragtede spillet sammen med senator Joseph Lieberman.En organisation der fremmer sikre medier for børn afviser at selskabets påstand om at spillet har pædagoisk værdi.Direktør Christy Glaubke kommenterede: "Jeg vil tro, den eneste [lektionen det lærer] er, hvordan man skal være snigmorder[2].

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Fodnoter[redigér | redigér wikikode]