Jacob Kofler

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  

Jacob Kofler er en dansk journalist, forfatter og radio/tv-producent.

Han har som stifter og producent i produktionsselskabet Highwire, udviklet mange timers fjernsyn med hovedvægt på børne og ungdoms-tv. Highwire har produceret titler som blandt andet 2 sæsoner af Hollywoods Vildeste Dyr med Joakim Ingversen (DR Ultra, 2014 og 2015[1]) Børnepartiet (DR Ultra, 2015), to sæsoner af Livredderne (DR Ultra, 2016 og 2017[2]), samt den første serie om e-sport til dansk tv, Astralis - Mod Stjernerne (DR3, 2017[3]). Siden 2009 har Highwire været nomineret til 7 tv-priser for tv-serier produceret til både DR2 og DR Ultra.

I 2018 lancerede Kofler og Highwire radioprogrammet om livemusik, Mer' Monitor, på DRs DAB-kanal P6 Beat[4]. Programmet fortsatte i efteråret 2018, ligesom Highwire også lancerede to podcast-serier til P3 i løbet af efteråret 2018.

I efteråret 2018 udkom Jacob Koflers nyeste bog, Esportens Største Helte på Carlsens Forlag hos Egmont[5]

  1. ^ https://www.dr.dk/tv/se/boern/ultra/hollywoods-vildeste-dyr/hollywoods-vildeste-dyr-2/hollywoods-vildeste-dyr-1
  2. ^ https://www.dr.dk/tv/se/boern/ultra/livredderne/livredderne-ii/livredderne-ii-den-store-finale-15
  3. ^ https://www.dr.dk/tv/se/astralis/astralis-mod-stjernerne/astralis-mod-stjernerne-1-3
  4. ^ https://www.dr.dk/radio/p6beat/mer-monitor/mer-monitor-34
  5. ^ https://www.carlsen.dk/esportens-danske-helte

.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.