Jacob Elordi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Jacob elordi)
Jump to navigation Jump to search
Ambox scales.svgDenne artikels neutralitet er omstridt
Begrundelsen kan findes på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

Skuespiller i filmen The kissing booth, som udkom maj 2018.Filmen er baseret på en wattpad bog. Filmen har indtil videre fået rigtig stor succes på Netflix. Jacob er 20 år gammel og er sammen med Joey King, der også medvirker i filmen, som Elle (hovedrollen). Jacob har også været med i Pirates of the Caribbean. Han er iført en rød jakke og så er han høj. Da han medvirkede i filmen var han kun 17 år gammel. Udover at være skuespiller elsker Jacob også at tage billede og kører på motorcykel. Jacob er født og opvokset i Brisbane, Australien. Her startede, hans karriere allerede, som skuespiller i en musical.


The kissing booth

Filmen blev optaget i Sydafrika. Den er baseret på bogen The kissing booth, som startede med at et ung pige skrev bogen på skriveprogrammet WattPad (På WattPad kan alle skrive en lille historie, novelle, roman eller essay). Bogen blev skrevet af Beth Reekles. Historien blev læset over 20 millioner, derefter fandt et forlag hendes bog og hun fik bogen udgivet (13. december 2012) Bogen blev meget populær og derefter fik hun bogen filmatiseret. På den måde opstod filmen The kissing booth.


Forhold

Siden optagelserne i Sydafrika er Joey King og Jacob Elordi været et par. De har været sammen det sidste års tid.

Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
Broom icon.svgDenne side virker ikke som en encyklopædisk artikel
 Du kan se hvad Wikipedia er og ikke er og hjælpe ved at omskrive den til en konkret og dokumenteret beskrivelse af fakta.