Janderup Billum Samarbejde

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Janderup Billum Samarbejde
Klubdetaljer
Fulde navn Janderup Billum Samarbejde
Kaldenavn(e) JBS
Grundlagt 7. januar 1986
Hjemmebane Billum Stadion
Janderup Stadion
Formand Lars Kristensen
Cheftræner Rune Thomsen
Liga  Serie 4, Pulje 28 (58)
Liga 2007 Serie 3, Pulje 14
Andet
Websted www.jbs-fodbold.dk
Kit left arm black stripes.png
Spilledragt
Kit body blackstripes3.png
Kit right arm black stripes.png
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Hjemmebane
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Udebane

Janderup Billum Samarbejde (forkortet JBS) er en dansk fodboldklub hjemmehørende Varde Kommune. Klubbens førstehold afvikler deres hjemmebanekampe på henholdsvis Billum Stadion og Janderup Stadion. Fodboldklubben er medlem af Jydsk Boldspil-Union (JBU) og Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI) og tilbyder fodbold for alle aldersgrupper.

Klubbens historie[redigér | rediger kildetekst]

JBS blev etableret på et fælles møde den 7. januar 1986 som et samarbejde i første omgang på ungdomsplan mellem fodboldafdelingerne i Janderup Forenede Sportsklubber (JFS) og Billum Idrætsforening (BIF). Samarbejdet er sidenhen blev til en fuldstændig fusion af afdelingerne, således at det også omfattede seniorhold i Dansk Boldspil-Unions rækker.

Klubben blev i 200? medlem af Sydvestjysk Fodboldsamarbejde – et samarbejde mellem de sydvestjyske klubber og Esbjerg fB Elite A/S.

Ekstern kilde/henvisning[redigér | rediger kildetekst]

FodboldSpire
Denne artikel om en fodboldklub er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.